Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,656 do 2,670 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Bartas
    Uczestnik

Fakt 🙂 sezonowe gwiazdeczki 😉

Elvenking
    Uczestnik

Przesadzasz. Star Warsy też są fajne 😉

fluor
    Klucznik

Skandal, Nemesis miał się zacząć godzinę temu i wciąż nic 🙁

Lo'Rel
    Uczestnik

Grunt, że w końcu puścili. To tylko godzinny poślizg ;>

Lo'Rel
    Uczestnik

Skończyłem przed kilkoma godzinami Mafię 2. Powiem Wam, sam nie wiem... Mieszane uczucia. Świat gry ewidentnie ma dziesiątki niewykorzystanych możliwości. Owszem, fabuła świetna, postacie wyraziste, choć Vito Scaletta nie dorasta do pięt Tomowi Angelo. Graficznie jest pięknie, klimat rewelacyjny - muzyka, wozy, miasto. Ale jednak czegoś brakuje. Zdecydowanie za krótka i dosyć prosta. Po takim tytule oczekiwałbym rozgrywki na 50 godzin i arcytrudnego poziomu. Przynajmniej takiego jak w jedynce. Może właśnie w związku z tym iż poprzedniczka jest arcydziełem dla mnie, być może oczekiwałem zbyt wiele o dwójki. Nie wiem, muszę to przetrawić. W każdym razie dla tych wszystkich zalet jakie gra w sobie ma - polecam.

Elvenking
    Uczestnik

Ja tylko chwilę sobie pograłem i to na raczej niskich ustawieniach, ale zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Szczególnie realizm jazdy autem - paliwo, możliwość śmierci za kółkiem, sam model prowadzenia... Poza tym samo miasto, ten klimat, ahh, zakochałem się :)W jedynkę nie grałem (kajam się), ale niebawem nadrobię 😉

Dalek
    Uczestnik

Tu jest tyle nawiązań, że musiałem to zamieścić na neutralnym gruncie mesy:

http://kotaku.com/5636613/geek-and-gamer-g...d-by-this-video

UPDATE:

W teledysku przewija się Katee Sackhoff i Stan Lee

Lo'Rel
    Uczestnik

Spock wymiata 😛

Piotr
    Klucznik

Dla 'youtubowców' - teledysk jest też tu:

Match
    Uczestnik

było

The D
    Uczestnik

Jako ciekawostkę dodam, że jedna z geek girls to Michele Boyd wcielająca się w postać Riley w serialu internetowym The Guild.

Galactica
    Uczestnik

A ja ciagle gram w OGame ......Co do fanów SW to powiem wam, że mi się oni przejedli. Wszędzie o nich pełno. Jakoś nikt Cylonami się nie zainteresuje........ 😀

Silver Phoenix
    Uczestnik

Heh, to dla poprawienia humoru obejrzyj sobie czołówkę starego "The A-Team" 🙂

Galactica
    Uczestnik

Może tak uczynię 🙂 Ale wpierw trzeba skończyć SG SG-1 oglądać 🙂 Tylko strasznie coś mi ciężko idzie 😀

Silver Phoenix
    Uczestnik

Coś w tym jest - mam na myśli niechęć do seriali 🙂 Ostatnie co oglądałem, to chyba piąty albo szósty odcinek pierwszego sezonu "Flashpoint" - a to było w tygodniu, gdy został wyemitowany po raz pierwszy... Czyli daaawno 🙂 Kurde, szkoda mi na nie czasu 😆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,656 do 2,670 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram