Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,641 do 2,655 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Manul
    Uczestnik

W Częstochowie z takiej wiadomości zrobiło by się fotorelację z wywiadem ze świadkami zdarzenia.Sama robiłam.I jeszcze musiałam kłamać naczelnej, że na mieście tyle się dzieje. Na co odpowiadała: Tak, a mimo to ludzie twierdzą, że to nudne miasto. Da pani wiarę?"Dam."

fluor
    Klucznik

To się nazywa dziennikarstwo z misją 😉

Eviva
    Uczestnik

Cóż naprzeciwko tego dzisiejsza wiadomość z Warszawy, że tramwaj zabił pieszego? Drogiazg, niewart wzmianki.

Romek 63
    Uczestnik

No cóż mogę się tylko cieszyć, że na tle takich wiadomości Poznań wychodzi na wielką metropolię 😀

http://rss.feedsportal.com/c/32739/f/530385/index.rss

Bartas
    Uczestnik

Cieszę się razem z Tobą 😉 ale z tymi tramwajami to w ogóle jest coś nie tak. U nas niedawno tramwaj wjechał w budynek....

Elvenking
    Uczestnik

No cóż mogę się tylko cieszyć, że na tle takich wiadomości Poznań wychodzi na wielką metropolię 😀

http://rss.feedsportal.com/c/32739/f/530385/index.rss

Z tym waszym stadionem to trochę wtopa. tzn 3/4 z zewnątrz wygląda dobrze, ale ta jedna niższa trybuna... Plus w ogóle chaotycznie wyglądające łączenia trybun na rogach, jakieś wielkie dziury. O grzybie, pęknięciach i zalaniach pomieszczeń przy każdym deszczu już nie wspomnę 😀 2 lata jeszcze, coś by się przydało z tym wszystkim zrobić.

fluor
    Klucznik

oj tam oj tam 🙂 na mistrzostwa się zamaluje, a później i tak to nie będzie nikogo obchodzić 😉

Bartas
    Uczestnik

Wtopa i to niesamowita...... i ta opcja, że puchary europejskie w Bydgoszczy........no masakra....

Elvenking
    Uczestnik

Przecież stadion w Bydgoszczy jest zrujnowany przez małpy człekokształtne w dresach.

Znacie słynne zdjęcie? 😀

Dołączona grafika

Ponoć obiekt zamknięty do 15 grudnia.

Zawsze jest jeszcze ładny stadion w Lubinie...

Bartas
    Uczestnik

Z tego co wiem to dla nas ma być otwarty jeśli zajdzie potrzeba. Strasznie mnie to wkurza bo maja przyjechać takie uznane i firmy i cholera wie gdzie będziemy grać...

fluor
    Klucznik

via Bagno - real life Lemmings 🙂 dla wszystkich, którzy pamiętają grę

Elvenking
    Uczestnik

Wprost genialna piosenka o Star Wars

Lo'Rel
    Uczestnik

Widziałem już dawno temu, muszę przyznać, że świetne.

Bartas
    Uczestnik

A w Bydgoszczy dziś konwent Starwarsowców. Nawet w TVN 24 mówili. Szkoda, że o nas tak nie mówią 🙁

Lo'Rel
    Uczestnik

E tam, bo starwarsowcy to celebryci 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,641 do 2,655 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram