Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,596 do 2,610 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Jamjumetley
    Uczestnik

Dobra ludziska! Skoro pierwszy prom kosmiczny nazwano Enterprise, niech ostatnia pobudka astronautów odbędzie się w rytmie Star Trek! Więcej info na trekmovie.com.

Tutaj głosujemy: NASA's top 40. Zaznaczamy Star Trek Theme Song, wpisujemy cztery znaczki w polu tekstowym i klikamy na "vote". Star Trek już prowadzi. Mamy jakieś 9% przewagi nad drugim w kolejności utworem 😉

Edit: Poprawiony link. Przewaga spadła do 8%.

Piotr
    Klucznik

Hm... Oba linki są takie same.

fluor
    Klucznik

Zrobione, keptyn.

Piotr
    Klucznik

Zagłosowałem. 😉 Ciekawe, czy będą nam dziękować, czy nas przeklinać. ;P

Lo'Rel
    Uczestnik

Głos oddany 🙂

The D
    Uczestnik

I ja zagłosowałem, choć osobiście wolałbym, żeby budziła mnie muzyka z TMP/TNG

fluor
    Klucznik

Jeśli dobrze zrozumiałem to ma być pobudka, więc kawałek idealny na budzik 🙂

Barusz
    Uczestnik

Przewaga topnieje, ale jest.Osobiście wolałbym, by budziły mnie różne rzeczy w zależności od dnia... 🙂

fluor
    Klucznik

Już nie ma przewagi, Trek na drugim miejscu.

Lo'Rel
    Uczestnik

To jest spisek!Z innej beczki: już ją mam, świeżą i nowiutką, tylko moją, fascynującą... koszulkę ze Spockiem 🙂

Bartas
    Uczestnik

Melduje wykonanie zadania 🙂 Niestety ciągle na drugim miejscu 🙁

Musimy zaakceptować fakt, że wiele osób lubi jak ktoś śpiewa w utworze muzycznym.

fluor
    Klucznik

Aaaale to ma być budzik :>

Manul
    Uczestnik

Ja nie chciałabym się obudzić przez Rushów. A opening ST mam osobiście ustawiony jako budzik. Taka melodia ratuje mój telefon przed moim porannym tużpopobudkowym gniewem. (taki syndrom chorobowy czy cuś, że z rana planuję zagładę świata)

Flashbones
    Uczestnik

Zagłosowałem, trek znowu pierwszy, także wolałbym muzykę TMP/TNG za tą nigdy nie przepadałem.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,596 do 2,610 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram