Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,581 do 2,595 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Slawek
    Moderator

LARPie

http://www.youtube.com/watch?v=j_ekugPKqFw

Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać ;).

fluor
    Klucznik

Zdecydowanie fajniej jest brać udział w LARPie niż oglądać.

Bartas
    Uczestnik

Ja do teraz żałuję, że nie wziąłem udziału na Avie 🙁

Manul
    Uczestnik

Korzystałam właśnie ze swojego teleskopu. Godzina namierzania tego ... Jowisza. Namierzyłam w końcu. Widziałam przy okazji też Europę, Callisto, Io i Ganimedesa. Ale co się nawściekałam to moje. Kiedyś nauczę się obsługiwać tym teleskopem! Przysięgam!

Piotr
    Klucznik

Może w niedzielę z kolei obejrzę jeszcze jakieś inne sci-fi. Coś polecicie? 🙂

BsG? Farscape? A jak nie serial... hm... Contact?

Lo'Rel
    Uczestnik

Namierzyłam w końcu. Widziałam przy okazji też Europę, Callisto, Io i Ganimedesa.

Ale co się nawściekałam to moje. Kiedyś nauczę się obsługiwać tym teleskopem! Przysięgam!

Też kiedyś mi się to udało 🙂 wrażenia bezcenne

A co do filmu, zdecydowanie Contact to doskonały wybór.

Ja jestem po trzech sezonach The Big Bang Theory... Sheldon moim idolem. A i pojawiła się w sieci sesja Geek Chic. Polecam zdjęcia ostatnie i trzecie od końca. Wrażenia bezcenne.

Manul
    Uczestnik

Pajączku! Ja to od początku zauważyłam, że w gruncie rzeczy mamy podobne gusta. 😀

Elvenking
    Uczestnik

Świetna sesja. A ja już nie mogę się doczekać nowych odcinków. W ogóle to będzie serialowy wrzesień - nowy sezon Fringe, nowy sezon Dextera...

Bartas
    Uczestnik

Ja tam nie lubię Dextera. Nie przypadł mi do gustu od samiutkiego początku.

Pajączku! Ja to od początku zauważyłam, że w gruncie rzeczy mamy podobne gusta. 😀

Bo o to chodzi, żeby się rozumieć, Manul. 😀

Eviva
    Uczestnik

Ja tam nie lubię Dextera. Nie przypadł mi do gustu od samiutkiego początku.

Ciekawe - ja nie mogłam w ogóle rozgryźć, co tam jest do lubienia, a mnóstwo ludzi się tym zachwyca.

Flashbones
    Uczestnik

W ogóle to będzie serialowy wrzesień - nowy sezon Fringe, nowy sezon Dextera...

Także czekam na te dwa świetne seriale.

Lo'Rel
    Uczestnik

co tam jest do lubienia, a mnóstwo ludzi się tym zachwyca.

To bardzo dobre pytanie... hmm...

Elvenking
    Uczestnik

Co kto lubi, ja potrafiłem 2 czy 3 sezon Dexa obejrzeć w ciągu jednego dnia 😀 😀 jak dla mnie absolutnie fascynujące wniknięcie w ludzką psychikę, do tego napięcie, które mnie osobiście przyprawiało niemalże o zawał.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,581 do 2,595 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram