Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,476 do 2,490 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Ja się przestawiam z diety konwentowej pizza + cola na normalną. Pierwsza od tygodnia herbata smakuje wyśmienicie 🙂

Zuza
    Uczestnik

Zief, ja też głosuję na "spać",,, a tu jeszcze gar leczo do dogotowania :/

ManulNie pijam energetyków. Ani kawy. Colę jedynie czasem, ale rzadko. Co proponujesz w zamian? ;>

Match
    Uczestnik

Amfę :wampir:

Manul
    Uczestnik

Arch,Jak Ty sesję zdałaś? Ja co sesję kupuję karton tego świństwa.

Zdaję bez tego. Polegam na sobie. A najpóźniej uczę się do 23. Więcej nie daję rady.Przynajmniej na egzamin docieram wyspana.

fluor
    Klucznik

Na konwenty cola jest idealna, przynajmniej dla tych, którzy nie lubią kawy. Stawia na nogi :>

Zuza
    Uczestnik

Herbatka "mięta z guaraną"? 😀

Oooo, to co Zuza proponuje ciekawie się zapowiada... 🙂 A jeśli chodzi o colę to się odzwyczaiłam, ale ostatnio z uwagi na szklanki w MacDonald's (no co... fajne są... i wygodne...), zapuszczam się w tamte tereny i zamawiam właśnie colę, bo Sprite czy Fanta nie są moimi faworytami.

fluor
    Klucznik

Zielona herbata pomogła się obudzić 🙂 Ale niedobra, smakowała jak lekarstwo bleee

Piję zieloną regularnie. Dla niej zarzuciłam czarną. Naokoło ludzie mówią mi, że piję zaparzone siano... A ona dobra jest. 🙁

Eviva
    Uczestnik

Ja piję mieszankę - herbata zielona, czerwona z trawą cytrynową i figuera. Reguluje i smakuje.Pić zieloną herbatę nauczyłam się, gdy z pasją ćwiczyłam karate, i dzięki niej oduczyłam się słodzenia herbaty, niezależnie od jej typu.

Zuza
    Uczestnik

Częściej co prawda pijam melisę z gruszką, ale to ma raczej przeciwny efekt 😀

Match
    Uczestnik

Przeczyszcza łagodnie nie przerywając snu?

Czerwoną pijam z aromatem z grejpfruta. Z cytrynowym też, ale rzadziej... nie ma takiego przyjemnego smaku. No i pijam Sagę - Dzika Róża z Miętą i Cytryną. Milusia, można rzec.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,476 do 2,490 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram