Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,461 do 2,475 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

😮 zamurowało mnie

Niepotrzebnie 🙄 . Koncepcja polega na tym, że pod ten dzwonek podłożony jest płacz głodnego noworodka. Podobno gdy kobieta, korzystająca nagminnie z komórki, słucha tego kilkanaście razy dziennie, jej organizm dochodzi do wniosku, z e trzeba przygotować się do nakarmienia dzidzi. Ot i cała tajemnica.

Zuza
    Uczestnik

pozbawiłaś mnie miłych złudzeń

To Ty w to choć przez chwilę wierzyłeś? 😆

bezlitosna jesteś

Ej, do końca bezlitosna nie jestem, olałam całkiem tematy pseudonaukowe i tamtejsze "supernowinki" 😉

Japończyk opracował dzwonek do telofonu komórkowego, który sprawia, że biusty niewiast powiększają się samoczynnie.

Rotfl 😀

gdy kobieta, korzystająca nagminnie z komórki, słucha tego kilkanaście razy dziennie

To też nieprawda, wystarczy przejść się po oddziałach noworodkowych/żłobkach i popatrzeć na personel ;>

A na serio - jedyne co poza hormonami i chirurgią może "powiększyć" biust, to porządnie dobrana bielizna - i na to są dowody 🙂

Romek 63
    Uczestnik

To też nieprawda, wystarczy przejść się po oddziałach noworodkowych/żłobkach i popatrzeć na personel ;>

To chyba tak zrobię 😀

Eviva
    Uczestnik

Nie twierdzę, że to prawda, tylko że taka technika powstała. a czy działa - no, na mnie nie podziałałaby na pewno, ale kto wie, moze na Japonki akurat działa?

Silver Phoenix
    Uczestnik

Z tej wiadomości ucieszą się bywalcy muzeów:

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/wielkop...le,1503538,4965

Sprawa ma już "kilka" dni, ale chyba jeszcze nikt nie wkleił - a kogoś może zainteresować 😉

Romek 63
    Uczestnik

Co było pierwsze: kura czy jajo? Jest odpowiedź !

http://wiadomosci.onet.pl/2198426,16,co_by...wiedz,item.html

Grupa brytyjskich naukowców znalazła rozwiązanie zagadki, nad rozwiązaniem której męczyli się już starożytni filozofowie 😀

Elvenking
    Uczestnik

Nad ranem wróciłem z 10dniowego pobytu w Lizbonie, niesamowite miasto, po prostu brak słów, polecam!Trafiłem też do sklepu z komiksami i nabyłem TOSowego 'Year Four' 😉

Eviva
    Uczestnik

Nad ranem wróciłem z 10dniowego pobytu w Lizbonie, niesamowite miasto, po prostu brak słów, polecam!

Trafiłem też do sklepu z komiksami i nabyłem TOSowego 'Year Four' 😉

Nie bądź okrutny. Nie każdy ma takie możliwosci

Elvenking
    Uczestnik

To była podróż życia, nigdy takich wakacji nie miałem i miał prędko nie będę :)edit: Tja, poczułem że jestem w Polsce 😀 Pobili mnie. Tzn byli naćpani, a ja się umiałem bronić, więc obeszło się bez urazów, kretyn siedzi w areszcie teraz, będzie miał sprawę.yhhh.

fluor
    Klucznik

To się nazywa twarde lądowanie w Polsce ;>

Lo'Rel
    Uczestnik

To się nazywa polskie przywitanie...Inna sprawa, potrzebuję pomocy kogoś kto jest obeznany na Amazonie. Proszę o PM. Dzięki z góry.

fluor
    Klucznik

Jest dziwnie... oczy same się zamykają, ale człowiek nie chce spać.

Nie cierpię takiego stanu. Mam coś do zrobienia, chce jeszcze się czymś zająć, skończyć coś... A tu organizm się domaga "Kasia... weź się ogarnij. Spaaaaaaaać...".

Lo'Rel
    Uczestnik

A to akurat znam za dobrze...

Manul
    Uczestnik

Mam na to jedną radę. Przestać z tym walczyć albo wypić kolejnego energetyka.W Częstochowie trmawaje nie jeżdżą. Spóźniłam się na praktyki. A mogłam posiedzieć dłużej na treksferze.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,461 do 2,475 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram