Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,431 do 2,445 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Prawda, najlepiej ściągnąć programik SpeedFan i zrobić diagnostykę dysków twardych. Też miałem coś podobnego. Chociaż podobne objawy daje przegrzanie.

Reyden
    Uczestnik

@Fluor Co ma SpeedFan do diagnostyki HDD ?Poza tym że pokazuje jego temperaturę .W kwestii diagnostyki to proponuję tak :Temperatury - CPU - Real Temp Karta - GPU-Z , zakładka sensors .Dysk - HD Tune ( i tak będzie potrzebny później ) . Diagnostyka HDD :Na początek wspomniany HD Tune - screen zakładki Health , możesz też zrobić test transferu i error scan kompletny ( nie quick scan ) . Zobacz w dzienniku zdarzeń czy masz jakieś błędy ( PPM na mój komputer > zarządzaj > narzędzia systemowe podgląd zdarzeń - dzienniki aplikacje i system - błędy oznaczone białym X w czerwonym kółku ) .Możesz też obydwa dzienniki wyeksportować ( klikasz na nazwę dziennika i dajesz zapisz plik dziennika jako ... ) , potem zapisane dzienniki wstawiasz na RS lub inny hosting .

Galactica
    Uczestnik

Objaw:Klik na przycisk uruchamiający, "zapłon" (wiatraczki i cała reszta), wyłączenie (moment nie gra roli może to być w tej samej sekundzie, a nawet po zalogowaniu)Wszystko było sprawdzane, czyszczone i sprawdzane. Działa jak zawsze.Możliwe, że mi jakiś zewnętrzny sprzęt padł, bo był u gościa w naprawie i działał normalnie. Nawet bateryjka działa. Podejrzewam klawiere, bo po odłączeniu jej wyłączanie ustało.

Bartas
    Uczestnik

Mam do was prośbę: moja dziewczyna piszę prace mgr i musi zrobić badania. Jeśli ktoś chciałby pomóc to prosiłbym o wypełnienie kwestionariusza (anonimowy, nic strasznego 😉 przyśle wam na mejla). Zajmie to wam chwilę, maks 5 minut, a będę bardzo wdzięczny 🙂 Pomożecie?

Galactica
    Uczestnik

OK ja pomogę.

Zuza
    Uczestnik

A na jaki temat?

Bartas
    Uczestnik

Jeden kwestionariusz dotyczy relacji z pracą a drugi inteligencji emocjonalnej. 🙂

Barusz
    Uczestnik

Poślij, ale może po prostu daj tu link, już były dwa takie wypadki.

Silver Phoenix
    Uczestnik

Galactica - sprawdź zasilacz. Jaki masz (producent, moc) i co masz na pokładzie (grafa, proc)? Ile lat?

Bartas
    Uczestnik

Barusz to są kwestionariusze opatrzone prawami autorskimi i nie można ich umieszczać publicznie, dostęp ma tylko badacz i osoba badana tak, że forma linku odpada. Wyślę wam na mejle 🙂

Elvenking
    Uczestnik

Jak miałem problem z grafą, to komp chodził normalnie i ni z tego ni z owego zawieszał się i robił się czarny ekran, potem w ogóle zaczęły się problemy z uruchamianiem.A co do sondażu ja chętnie wypełnię.

Galactica
    Uczestnik

Z grafą nie mam problemów. Wszystko jest w porzo w środeczku, bo u gościa, który wszystko sprawdzał czyścił itp działało jnormalnie.

Silver Phoenix
    Uczestnik

Jeśli jesteś pewien, że w środku wszystko jest ok (łącznie z zasilaczem - wymieniałem w swojej karierze już trzy, za każdym razem były objawy podobne jak u Ciebie), spróbuj podpiąć komputer pod inne gniazdko zasilające.Nie żartuję. Chyba, że to faktycznie klawiatura robi problemy... To też możliwe.

master_bruce
    Uczestnik

Ranking najseksowniejszych kobiet z Uniwersum Star Treka (seriale, filmy, komiksy....)

Sami sprawdźcie co jest na szczycie 😀

http://www.ugo.com/movies/hot-star-trek-women

Bartas
    Uczestnik

To chyba jakaś prowokacja Starwarsowców 😉 Kaśka aż 10? Nowa Uhura w pierwszej 10? i dlaczego 7 tak nisko? No i to pierwsze miejsce.... nie mówię, że jest brzydka no ale chyba nie jest aż tak piękna 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,431 do 2,445 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram