Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,416 do 2,430 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Romek 63
    Uczestnik

Oglądałem. Całkiem niezły mecz. Kibicowałem RPA, bo jakby przegrali pierwszy mecz to byłaby dla nich narodowa tragedia. Grali całkiem nieźle, a za zorganizowanie pierwszych mistrzostw w Afryce, ten remis im się chyba także należał 😀

Zuza
    Uczestnik

Dołączona grafika

😉

Lo'Rel
    Uczestnik

Gdzie? Gdzie? Gdzie? I co ważniejsze - kiedy przyjdzie do mnie?

Jak będzie jutro, a pogodynkowie twierdzą, że będą, to zapytam kiedy 🙂 A gdzie? A we Władysławowie.

Ale jestem w szoku jak gwałtowne są u nas zmiany pogody.

Mecz bardziej słuchałem przez chwilę, bo potem zasnąłem - od 6 na nogach. Zdecydowanie nie jestem rannym ptaszkiem...

Galactica
    Uczestnik

Ja też rannym ptaszkiem nie jestem, ale również od 6 rano byłem na nogach. Wytrzymałem do północy.Jestem już po 4 meczach powiem szczerze, że mi się tylko dwa podobały:RPA-Meksyk 1:1 i Argentyna-Nigeria 1:0. Dwa pozostałe to nuda ( Francja-Urugwaj 0:0) i grecka tragedia ( Korea Południowa-Grecja 2:0) Grecy tragicznie grali, ale Koreańczycy całkiem ładnie 🙂 Dziś jeszcze mecz Anglia-USA, a o 19 kwalifikacje do GP Kanady F1.

Romek 63
    Uczestnik

Kubica wywalczył 8 pozycję startową - czyli nie jest źle ale mogłoby być lepiej 🙄 Raz miał 3-ci czas więc może jutro się poprawi.

Elvenking
    Uczestnik

Wynik może niespecjalny, ale za tym stoi strategia, która może bardzo pomóc podczas wyścigu - założyli twarde opony - wolniejsze, ale bardziej wytrzymałe, czołówka jedzie na miękkich i szybko będzie musiała zjechać do boksu -> utknąć za wolniejszymi kierowcami. Renault zaryzykowało, bo nie musi się to sprawdzić, choć w teorii brzmi bardziej niż obiecująco.Moim zdaniem jest szansa na najniższy stopień podium, lub tuż za nim.

The D
    Uczestnik

Nie wiedziałem, że na Orlikach są też kosze. Jeśli tak, to ok.

O ile się orientuję to na Orliku są 2 boiska - jedno główne do nożnej i boczne do wyboru: kosz, ręczna lub siatkówka. Na tym, na które teraz patrzę tez jest do kosza, ale tylko w piłkę chłopaki kopią.

Eviva
    Uczestnik

Bo mój chłopiec piłkę kopie.

Wczoraj bramki strzelił dwie.

Od niedzieli do soboty

ciągle tylko mecz-mecz-mecz.

Galactica
    Uczestnik

Dziś ciekawy dzionek. OD 13:10 meczyk (TVP1) następny od 15:40 (TVP2) POTEM F1 OD 18:00 (17:30 STUDIO Polsat i Polsat Sport Ekstra) i o 20:05 kolejny meczyk )TVP2). Naprawdę ciekawy dzionek 🙂

fluor
    Klucznik

Jak miło wrócić po 3 dniach nieobecności 🙂

Galactica
    Uczestnik

Mojemu kompowi znowu coś dolega i niby wiem co, ale nadal nie wiem.

Elvenking
    Uczestnik

A co się dzieje?Może format jest konieczny albo wymiana jakiegoś podzespołu? Ja pamiętam, że rok temu mój komp umierał na niedowład karty graficznej.

Zuza
    Uczestnik

Albo nasza wspólna węglowo-krzemowa bolączka - upały?

Reyden
    Uczestnik

@Galactica Jakie są objawy - komp się zawiesza , restartuje , masz jakieś BSOD-y ? Tudzież inne objawy .Opisz je .

Match
    Uczestnik

Mojemu kompowi znowu coś dolega i niby wiem co, ale nadal nie wiem.

To jak najszybciej zrób kopię zapasową potrzebnych danych.

Ekspertem nie jestem, ale mój komputer miał podobne objawy do twojego - okazało się, że dysk twardy postanowił odejść na emeryturę.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,416 do 2,430 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram