Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,386 do 2,400 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Galactica
    Uczestnik

Komp naprawiony, ale nie wiem co mu było. Gościa, który naprawiał nie było i się nie dowiedziałem.

Zuza
    Uczestnik

Taaaak... a wiecie jak ciężko wypędzić ta bandę z laptopa 😮

Eviva
    Uczestnik

Taaaak... a wiecie jak ciężko wypędzić ta bandę z laptopa 😮

Rety, jaką bandę, bo się zgubiłam? Nie mam laptopa, ale dobrze byłoby wiedzieć na zapas.

Romek 63
    Uczestnik

"Drogi przyjaciel Hitler"

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...m.html?skad=rss

Ciekawe czy do Polski ten film także trafi ?

Bartas
    Uczestnik

Eviva chodzi o kurzową cywilizację 😉 na stacjonarnym też mogą się zagnieździć 😉

Zuza
    Uczestnik

Dokładnie :)U mnie lapik służy głównie jako komp stacjonarny, więc ma wieksze narażenie na kurz, niż gdyby leżał w torbie i po prawie roku użytkowania okazało się, że też się cywilizacji dorobiłam 😉 Tu juz niestety odkurzacz nie wchodził w grę, ale za to sprężone powietrze dało ciekawy efekt, masowy exodus był bardzo widowiskowy 😀

Romek 63
    Uczestnik

Ja tam gruntownie odkurzam swojego kompa raz do roku i wtedy z kurzową cywilizacją nie ma problemu 🙄 Szczególnie ważne jest odkurzenie wentylatorków - tego przy procesorze i tego przy zasilaczu.

Galactica
    Uczestnik

Oj ja "bardzo często" nisze kurzową cywilizację. Ostatnio może 3 lata temu.Jakoś tej puszki Pandory nie chce mi się otwierać. 😆

Elvenking
    Uczestnik

Polecam obejrzeć filmy tego kolesia

http://www.youtube.com/user/RedLetterMedia

Genialne recenzje filmów, po prostu można umrzeć ze śmiechu - w szczególności polecam Atak Klonów (recenzja trwa godzinę!), są także omówione niektóre Star Treki. Myślę, że to obowiązkowa pozycja dla wszystkich, bo filmiki są na prawdę wyśmienite (choć facet ma wyraźne skłonności psychopatyczne 😆 ), dłuuugi wieczór rozrywki 🙂

fluor
    Klucznik

Na naszym ostatnim posiedzeniu Dzikowy pokazywał te filmiki - faktycznie imponujące, chociaż żałuję, że nie poradził sobie z ogarnięciem ST XI 😉

Galactica
    Uczestnik

Jak się wam podobał mecz ❓

fluor
    Klucznik

ja tylko słyszałem relacje w pracy, sam mecz jakoś mnie nie zainteresował tak, by go obejrzeć...

Zuza
    Uczestnik

Jaki mecz? :>

Reyden
    Uczestnik

Mecz Polska - Hiszpania .Sam nie oglądałem - w ogóle mało co się piłką interesuję .Co innego jak by to był Euro 2012 czy Mundial .Z tego co słyszałem to był pogrom - Hiszpanie strzelili nam 6 bramek , w tym 2 w pierwszej połowie 😥 😮

Elvenking
    Uczestnik

Oglądałem do 0:4, potem wyszedłem 😉 Straszna porażka, szczególnie patrząc na dyspozycję Hiszpanów w poprzednich meczach z Koreą, czy Arabią Saudyjską. Myślałem, że na 0:2 się skończy, to byłby w miarę dobry dla nas wynik, ale taki pogrom? Kurde, staliśmy się San Marino Europy Centralnej...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,386 do 2,400 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram