Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,371 do 2,385 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Bartas
    Uczestnik

Manul to się cieszę 🙂 Bo jak widzę niektóre ujęcia z tej powodzi to mnie mrozi. Mam nadzieję, że Poznania nie zaleje.

fluor
    Klucznik

Wszystkich chętnych zapraszam do wypełnienia internetowego badania fanów ST, link w moim podpisie. Ankieta jest anonimowa i wypełnia się ją dość szybko, a wnioski mogą być bardzo ciekawe.

Galactica
    Uczestnik

Czy jest możliwe, żby komputer zepsuł się na dwa dni ❓ Mi się coś zepsuł. W niedzielę nie mogłem go uruchomić, a jak już to uczyniłem to się uruchomił. Dzisiaj go włączam i jak narazie działa całkiem sprawnie.

Eviva
    Uczestnik

Czy jest możliwe, żby komputer zepsuł się na dwa dni ❓

Mi się coś zepsuł. W niedzielę nie mogłem go uruchomić, a jak już to uczyniłem to się uruchomił. Dzisiaj go włączam i jak narazie działa całkiem sprawnie.

Wszystko jest możliwe. Mój cholernik czasem się sam resetuje, na przykład, gdy jakiś program go przeciąża. Musze wtedy prewencyjnie usuwać te programy, które nie są mi niezbędne i jakiś czas działa.

Zuza
    Uczestnik

Możliwe. Coś się przegrzało? Wiatraczki działają? Kurzowa cywilizacja jest już na etapie wynajdowania koła?

Match
    Uczestnik

Umarłem!:rotfl:

Romek 63
    Uczestnik

Nie wiem czy to są problemy techniczne z jakimś elementem komputera (np. pamięć RAM) czy problemy z oprogramowaniem Windows'a ale spotkałem się już kilka razy z podobnym przypadkiem.

Galactica
    Uczestnik

Pobawiłem się troche przyciskiem do uruchamiania i działa.Nie wiem jak kurzowa cywilizacja, ale wiatraczki działają. 🙂 Możliwe, że trzeba zaglądnąć i posprzątać.

Jamjumetley
    Uczestnik

Może dysk dokonuje właśnie żywota / kopie w kalendarz / odpala wrotki. Kiedyś laptop upadł mi na podłogę. Windows nie chciał się uruchomić. Reinstalacja i wygląda, że wszystko dobrze. Pochodził 2 dni i musiałem się w nowego twardziela zaopatrzyć. W sumie to nie jest jakiś wielki wydatek.

Barusz
    Uczestnik

Jeśli nie wiesz, jak tam z kurzową cywilizacją, to chyba jej przywódcy się z tego cieszą 😉

Galactica
    Uczestnik

Aha. Mój blaszak jakoś działa. Po zabawie z przyciskiem uruchamiającym wszystko działa pięknie. Windows sprawny jest dyk twardzich chyba też. A przywódcy tej kurzowej cywilizacji niech odejdą w pokoju 🙂 Jutro odkurze 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Kurzowa cywilizacja jest już na etapie wynajdowania koła?

:rotfl:

Elvenking
    Uczestnik

Ja aktualnego kompa mam od 2006, otworzyłem i odkurzyłem z okazji zmiany karty graficznej w ubiegłe wakacje, czyli 3 lata od kupna. Kurzowa cywilizacja chyba była już na etapie tworzenia Zjednoczonej Federacji Planet.

fluor
    Klucznik

U mnie sierść psa wymusza odkurzanie co najmniej co 3 miesiące - wiatraczki się zacinają i cała płyta się grzeje.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ja tak średni raz na rok anihiluję tą kurzową cywilizację 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,371 do 2,385 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram