Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,341 do 2,355 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Galactica
    Uczestnik

Silver PhoenixCo z tego, że mu prawko zabiorą ❓ Będzie jeździł bez prawka. Ile takich przypadków jest. Statystyki pijanych kierowców mówią same za siebie, a wyciąganie wniosków z cudzych nieszczęść zbytnio nikomu nie wychodzi. Jakoś żadnego potencjalnego mordercy mi nie szkoda jak zniknie. Tylko niech przy okazji nikogo z sobą nie bierze.ManulZgadzam się z tobą. Więzienia na nikim wrażenia nie robią zwłaszcza jak można na tym zarobić (Trybunał w Strasburgu i przepełnione więzienia).Ładny avatar.Dzisiaj Pudzian walczy. Ciekawe jak wypadnie. Transmisja na Polsacie i gdzieś indziej od 22.

DarkLady
    Uczestnik

Czołem droga ekipo! Międzygalaktyczna wieść niesie, iż główny bohater naszej walniętejkijem załogi, choć zdobywa sobie nadal rzesze fanów(ek) także w dalszych zakątkach wszechświata, zaczyna mieć konkurencję wśród obcych z Gammy. 😮 By utrzymać ten trend wzrostowy, wszem i wobec ogłaszam konkurs na najlepszy dowcip o FO. ;> Macie czas do końca miesiąca. Swoje pomysły ślijcie na mail Piotra. Na początku czerwca jakże (nie)obiektywna komisja, czyli Piotr i ja, wyłoni zwycięzcę. A do wygrania jest oczywiście istotny udział w kolejnej (nie)walniętej misji najsławniejszej załogi u boku jej zniewalającego bohatera. 😎 Prosperujcie jak najefektywniej ku chwale Gwiezdnej Floty i niech nasza muza stanie się bardziej znana niż Chuck Norris! 😀

Zuza
    Uczestnik

Khemm... proponuje zmienić ofia... obiekt konkursu na byłego-FO (exFO, bFO), bo z Gosi to się nie żartuje :blush:

DarkLady
    Uczestnik

Nasz przystojniak z (nie)kijowych opowieści jest przecież FO. Bardzo proszę nie mylić rzeczywistości z fikcją. ;>

Zuza
    Uczestnik

Dawno tu nie zaglądałam... ale chyba w ostatnim odcinku awansował?

DarkLady
    Uczestnik

Biję się w pierś (ale nie za mocno), bo faktycznie awansował. Jakimś sposobem tego odcinka nie było w moim tajnym archiwum, lecz już się update'owałam. Tak więc konkurs dotyczy oczywiście postaci obecnego kapitana. 😀 A znacie jakieś dobre dowcipy o poprzedniej szefowej ochrony? 😎

Eviva
    Uczestnik

Dawno tu nie zaglądałam... ale chyba w ostatnim odcinku awansował?

No właśnie zauważyłam, ze jakoś Cię nie było widać... Nie tęskniłaś za nami?

Zuza
    Uczestnik

Odwyk mi na to nie pozwolił... 🙄

Piotr
    Klucznik

A znacie jakieś dobre dowcipy o poprzedniej szefowej ochrony? 😎

Ja nie wiem, czy to jest dobry pomysł, nabijać się z Klingonki. ;>

A żeby już było oficjalnie - tak, ten wesoły konkursik jest prawdziwy. Fakt, przeznaczony jest głównie dla tych, którzy czytali pogaduszkowe opowiadania o załodze USS Walkijem, ale... wiecie, to część naszej historii i tradycji. 😉 Dowcipy przesyłacie na mój mail. Nie ma limitów zgłoszeń. 😉

Eviva
    Uczestnik

Odwyk mi na to nie pozwolił... 🙄

A...a....a... od czego odwykałaś, jeśli to nie tajemnica?

Zuza
    Uczestnik

Jestem Anonimowym Netoholikiem 😮

Eviva
    Uczestnik

Jestem Anonimowym Netoholikiem 😮

Hm, no tak. Ja próbowałam odwyknąć od swego macierzystego forum i mimo ofiarnej pomocy swoich kumpli kuracja zawiodła na całej linii.

Zuza
    Uczestnik

Jestem na 3 nowych :>

Elvenking
    Uczestnik

Kubica pokazał klasę w Monako (3 miejsce), Alonso tym bardziej ze swoją szarżą z ostatniego na 6 miejsce, koniec końców stracone niestety na rzecz Schumachera na chwilkę przed końcem. Bardzo ciekawy wyścig, tylko połowa stawki ukończyła 🙂

Romek 63
    Uczestnik

Rzeczywiście niespodziewanie ciekawy wyścig. A już myślałem, że na torze w Monako nie da się wyprzedzać. Kubica po prostu wykorzystał szansę prawie do maksimum. W Monako jest najwolniejszy tor ze wszystkich, więc niezbyt szybki bolid Kubicy nie stanowił tu większego problemu bo liczyła się głównie technika jazdy. Niestety obawiam się że na pozostałych torach Kubica bedzie miał trudniej 😐

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,341 do 2,355 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram