Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,326 do 2,340 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Bartas
    Uczestnik

Bloo, jak się dowiesz kto nim jest jest to padniesz 🙂

Bloo_
    Uczestnik

Obejrzałem 201 i o wiele lepsze od 200 🙂 A nawet jeden z najlepszych w ogóle... A rozwiązanie wątku ojca rozwaliło mnie. A następny odcinek to okropna bieda, tym razem jeden z najgorszych w ogóle...

Lo'Rel
    Uczestnik

Co za dzień - jeden z tych, gdzie jak się pieprzy, to się pieprzy wszystko.

Eviva
    Uczestnik

Co za dzień - jeden z tych, gdzie jak się pieprzy, to się pieprzy wszystko.

Mnie wczoraj dentystka wystawiła do wiatru, bo po prostu nie przyszła do pracy, gabinet był zamknięty na głucho, a przecież zapisałam się do niej z jakiegoś powodu, a nie dlatego, że mi się nudziło, nie?

Bloo_
    Uczestnik

Kumpel zabił się jadąc samochodem pijany bez prawka ;/ No ja pie**le... Jakoś nie potrafię wydobyć współczucia. Dobrze, że nikogo po drodze nie zabił.

fluor
    Klucznik

Przykre...

Bartas
    Uczestnik

Masakra....

Elvenking
    Uczestnik

W zeszłym roku mój dość bliski kumpel po fachu (perkusista) też zginął jadąc z ojcem i swoją koleżanką, chyba wokalistką - też zginęła, jego stary przeżył. A pamiętam jeszcze jak specjalnie przyjechał z zespołem do Gdyni żeby wspólnie zagrać ze mną koncert, jak mnie wspierał kiedy mi się z babą nie układało... Bardzo ciężko to zniosłem.

Eviva
    Uczestnik

Być może uznacie mnie za nieczułą, ale nie żal mi kogoś, kto zabił się, jadąc po pijanemu. To potencjalny morderca. Niestety, w Polsce zawsze może liczyć na taryfę ulgową i zrozumienie. Nie tak dawno taki jeden zabił dwie szesnastoletnie dziewczyny. Zgadnijcie, ile dostał? 9 lat i 20 tys. grzywny. Oto, ile warte jest w Polsce ludzkie życie.

Lo'Rel
    Uczestnik

Kumpel zabił się jadąc samochodem pijany bez prawka

Jak się jest pijanym i nie ma się prawka to się nie wsiada do samochodu. Kompletny brak wyobraźni, a potem tragedia? Więc do kogo pretensje?

Manul
    Uczestnik

Właśnie dzisiaj wracając z majówki jechałam samochodem pełnym "rozbrykanych" pasażerów. A jeszcze kilka godzin temu wszyscy mówili: Napij się! Spróbuj, szklaneczka nie zaszkodzi. I dlatego też... jutro wszyscy będę cierpieć z powodu kaca, ale przynajmniej są żywi.Bycie odpowiedzialną jest takie męczące.A w ogóle to czy ja nie mogę wyjechać na dwa dni, żeby tu się nie zrobiły dwie strony nieprzeczytanych wiadomości?

Piotr
    Klucznik

Jak Ty możesz na dwa dni opuszczać forum?! Skandal! ;P

Manul
    Uczestnik

To już się nie powtórzy, szefie!Na treksferze też mam siedzieć przed monitorem?

Silver Phoenix
    Uczestnik

Jeśli chodzi o jazdę po pijaku...Każdy taki "gieroj" powinien stracić dożywotnio prawo jazdy na wszystkie posiadane kategorie, dostać odpowiednią grzywnę i stracić pojazd, którym się poruszał - nieważne, na kogo zarejestrowany. Właściciel niech się potem sądzi o odszkodowanie - po kiego dawał kluczyki nieodpowiedzialnej osobie?Więzienie niekoniecznie - i tak są zapchane. Poza tym do ludzi jakoś dziwnie bardziej trafia groźba utraty kasy bądź mienia.I nie przyjmuję tłumaczenia "każdemu się może zdarzyć". Nie może. Piłeś - nie jedziesz, proste. I tak na drodze jest sporo idiotów. Nie życzę sobie, żeby jakiś pijany bałwan wjechał we mnie w momencie, gdy wiozę żonę i córkę.

Manul
    Uczestnik

Myślę, że groźba więzienia nie robi na nikim wrażenia, bo wydaje się zwykłemu zjadaczowi chleba nierealna. I jak tylko słyszę, że ktoś kiedyś już jechał po jednym i nic się nie stało, bo jest doświadczonym kierowcą to mnie szlag trafia.Gówno. Miał farta, że nikogo nie zabił. To wszystko.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,326 do 2,340 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram