Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,311 do 2,325 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Elvenking
    Uczestnik

^Na demotach było coś podobnego 😉

A to... miszczostwo 😆

Dołączona grafika

Lo'Rel
    Uczestnik

Zdążyłem?Ta liczba znowu mnie prześladuje. Patrze sobie na facebooku, pierwszy lepszy post znajomego: wczoraj, godzina 17:01Właśnie spojrzałem przypadkiem na zegarek i co? 17:01.To jakaś mania prześladowcza 😛

Bloo_
    Uczestnik

Mam pytanie.Jeżeli byście spotkali Borysa Szyca... O co byście go zapytali?

fluor
    Klucznik

Ja o nic.

Bloo_
    Uczestnik

Dzięki, to było pomocne 🙂

fluor
    Klucznik

Serio, jedyne co mi przychodzi do głowy to pytanie o autograf 😀

Barusz
    Uczestnik

Ja też o nic, mieszkając w Wawce czasem widuję celebrytów (Andrzeja Strzeleckiego i Ilone Łebkowską w tym miesiącu) i jakoś nie przychodzi mi do głowy ich o coś pytać 😉

fluor
    Klucznik

Ostatnio prawie wpadliśmy na Bronka w Arkadii (było na kilka dni zanim objął obowiązki p.o.).***Bardzo przyjazny filmik (zarówno muzyka jak i sam pomysł):

Eviva
    Uczestnik

Mam pytanie.

Jeżeli byście spotkali Borysa Szyca... O co byście go zapytali?

Ja o to, co za idiota zrobił z niego aktora. Serio. Lepszych performerów możnaby znaleźć wsród robotników drogowych.

Ja czasem widuję jednego z prawdziwych aktorów polskich, nie nędzną podróbkę: Stanisława Mikulskiego. Jest to bardzo miły, uprzejmy starszy pan.

Bloo_
    Uczestnik

Mam pytanie.

Jeżeli byście spotkali Borysa Szyca... O co byście go zapytali?

Ja o to, co za idiota zrobił z niego aktora.

Muszę zaalarmować, parę razy zagrał dobrze (polecam "Symetrię").

Eviva
    Uczestnik

Nie wystarczy "parę razy dobrze zagrać", żeby być aktorem. Dużo picerunku i odpowiednia prasa, a i mnie uznanoby za wybitną aktorkę, choć sama wiem, że jestem noga.

Barusz
    Uczestnik

Syc zazwyczaj dobrze gra, no i ma w sobie coś takiego, jak... no szerokie możliwości po prostu. Może grać dwudziestoletniego dzieciaka oraz czterdziestokilkuletniego profesora i wciąż będzie wiarygodny.Natomiast zwyczajnie nie lubię go - na podstawie wywiadów i innych publicznych wypowiedzi.

Bartas
    Uczestnik

Właśnie obejrzałem najnowszy odcinek South park i już wiem kto jest ojcem Cartmana 🙂 Byłem totalnie zaskoczony. Świetny odcinek.

Galactica
    Uczestnik

Mam pytanko:Kiedy walczy Pudzian ❓ Co do spotkań z celebrytami to najlepszym rozwiązaniem jest przejść obojętnie obok takiego człowieka lub (jeżeli się go lubi), poprosić o autograf.

Bloo_
    Uczestnik

Właśnie obejrzałem najnowszy odcinek South park i już wiem kto jest ojcem Cartmana 🙂 Byłem totalnie zaskoczony. Świetny odcinek.

Łeee, więc jednak zdradzili? Szkoda, powinni to zostawić jako tajemnica do końca serialu.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,311 do 2,325 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram