Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,296 do 2,310 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Reyden
    Uczestnik

Tak a propo GP Polski :

Dołączona grafika

Źródło : Demotywatory.pl

Lo'Rel
    Uczestnik

Miałem dziś koszmar. Śniło mi się, że Trek.pl zmieniło szatę graficzną na żarówiasty fiolet. Nawoływałem do bojkotu 😀

fluor
    Klucznik

Niektórzy pamiętają primaaprilisowy żart z różowym skinem forum - był tak dobry, że administracja nie ważyła się go powtórzyć przez kolejne lata 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

W ogóle się nie dziwię 🙂

fluor
    Klucznik

Dołączona grafika

fluor
    Klucznik

Dołączona grafika

Elvenking
    Uczestnik

He's dead Jim... Śmiech przez łzy.

Eviva
    Uczestnik

Hmmm, nie wiedziałam nawet, że tak można.

fluor
    Klucznik

Można można, nie do wszystkiego ze śmiertelną powagą. Będziemy jeszcze przez długi czas oglądać obrazki z katastrofy i pogrzeby zmarłych. Szacunek i patriotyzm to jedna rzecz, ale tu też się przyda dystans. Bałem się, że wszystkie sklepy będą dziś zamknięte (dużo galerii i sieci sklepowych wydało stosowne komunikaty) - swoją drogą to piękny gest, ale jak ktoś ma pustą lodówkę, to wywoła u niego raczej zgrzytanie zębów.

Eviva
    Uczestnik

U mnie wywołało - poszłam do Carrefoura, a tu - z przeproszeniem - d... Zamknięte na głucho. Zamiast patriotycznie się zamyślić, powiedziałam brzydkie słowo i to niejedno.

fluor
    Klucznik

Ja się ratowałem osiedlowym sklepikiem. Coś mnie tknęło żeby sprawdzić w necie czy jest otwarte, więc uniknąłem szturmowania supermarketów.

Lo'Rel
    Uczestnik

Nie widzę nic złego w tym, że większe sklepy dziś były otwarte (choć nieliczne), nawet sam w jednym byłem, czyli w pracy. Mało tego, nie widzę większego powodu by były zamknięte. Ale to suwerenna decyzja dyrekcji sieciówek.Prędzej wolałbym, żeby je zamknięto w dniu pogrzebu Prezydenta. I bardzo to sympatyczne, że strona sci-fi oddała hołd na swój sposób.

Piotr
    Klucznik

Dyskusja o niedzielach przeniesiona do Polityki.

fluor
    Klucznik

Ja wiedziałem, że tak będzie :>

fluor
    Klucznik

Dość dosadne (czyli jak to w internecie bywa) i w czarnym humorze podsumowanie spiskowych teorii obwiniających Rosjan za katastrofę samolotu prezydenta:

Dołączona grafika

(Oficerowie NKWD sadzą drzewa na polecenie Stalina. Smoleńsk, 1947)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,296 do 2,310 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram