Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,236 do 2,250 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

A wg mnie Halo Hans to była w jakiś sposób kalka Allo Allo 🙂 widziałem parę odcinków i w ogóle mnie nie śmieszył. Ostatni w ogóle polskie seriale komediowe, przynajmniej dla mnie stały się nieśmieszne i robione na siłę. Nie ma to jak Alternatywy 4 albo Zmiennicy 😎

Barusz

W Allo Allo nie ma Rosjan ale są komunistki, a szczerze Tobie powiem, że Cezary Żak przypominał mi Rene i czy nie był przypadkiem właścicielem knajpy?

Był właścicielem, ale przede wszystkim był radzieckim agentem i był bardzo zaangażowany w wojnę (Rene, jak wiadomo, miał to wszystko w gruncie rzeczy gdzieś). No i postać grana przez Żaka nie romanswała z 10000 kobietami.

Bartas
    Uczestnik

W sumie racja. Rene chciał tylko święty spokój, żeby móc romansować z 1000 kobiet 😎 I ten tekst (Ty głupia kobieto...)

Eviva
    Uczestnik

Nie, "Kacza zupa" dzieje sie w fikcyjnym państewku, Freeland. Z niej pochodzi kwestia "Ja tańczyłem przed Napoleonem. Nie, to Napoleon tańczył przede mną. Dwieście lat przede mną." "Armia musi być stała, bo jak będzie stała, to oszczędzimy na krzesłach." i tym podobne."Czachy" nie widziałam, ale dobrze, że mi powiedziałeś, będę polować.

Bartas
    Uczestnik

Ja z kolei zapoluję na "Kaczą zupę" 😆

Eviva
    Uczestnik

Ja z kolei zapoluję na "Kaczą zupę" 😆

Najlepsze tłumaczenie miał Polsat - mam nagranie, ale jakość dość kiepska, niestety.

Bartas
    Uczestnik

Właśnie sobie czytam o tym filmie na Filmweb i trafiłem na taki komentarz: Teleturniej 1 z 10, finał (w sensie że zostało 3 graczy :D).Sznuk: Jak nazywali się bracia, którzy zagrali w filmie "Kacza zupa"?Gracz: E... Bracia Kaczyńscy! :rotfl:

Eviva
    Uczestnik

Doskonałe, pękam!

Ach, a propos śmiechu. Jedna z moich animacji, najnowsza.

http://goanimate.com/movie/0y2wEd46kjJk?ut...id=07lKfjZiHhKk

Bartas
    Uczestnik

😆 😆 😆 😆 😆 Padłem. 🙂 Najlepszy był Spock o Sulu i Chekovie: to swoje umiejętności powinni naprawić :):) Masakra. Naprawdę świetne Eviva.

Eviva
    Uczestnik

Dzięki 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

No całkiem ciekawe 🙂

Galactica
    Uczestnik

Czy na temacie "Wybory prezydenckie" nie macie czasem ostrzeżenia o wirusie ❓ "Halo "Hans" nieco przypomina "Allo allo", ale bardziej jest to parodia "Stawki więkrzej niż życie" Z Hansem Klossem. W "Halo Hans" jest Hans Klopss.

Lo'Rel
    Uczestnik

Rzeczywiście też kilka razy wyskoczył mi komunikat o wirusie, ale w innym temacie. Ignorowałem, bo Avast załatwiał sprawę, ale chyba coś jest na rzeczy.

Piotr
    Klucznik

Komunikat o wirusie może wywoływać jakiś podejrzany link - np. w sygnaturce. Postaramy się go znaleźć, ale jeśli jesteście w stanie, pomóżcie go zlokalizować i dajcie cynk w Konsoli.

Ja dostałam jakąś wiadomość o wirusie na PW, ale jej nie otworzyłam.

fluor
    Klucznik

To spamboty rozsyłają PW i maile przez forum z linkami, w które lepiej nie klikać.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,236 do 2,250 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram