Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,206 do 2,220 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Google niedawno uruchomiło Buzz, coś w rodzaju Śledzika 🙂 Wypowiedź w formie komediowej, ale oddaje istotę sprawy.

Galactica
    Uczestnik

Nad polskimi raperami nie warto dyskutować.

"Kambodżańskimi rytmami" nazwałem więkrzość piosenek na Eurowizji.

Lo'Rel
    Uczestnik

W ogóle istnieje coś takiego jak "polski rap"?

Galactica
    Uczestnik

Podobno tak, ale ja tego dziadostwa nie słucham.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ja tym bardziej...

Galactica
    Uczestnik

Rap nawet fajny jest. Tylko zależy jaki wykonawca i tam pare rzeczy. Kwestia gustu. Tylko nasz polski rap...........

Eviva
    Uczestnik

Rap nawet fajny jest. Tylko zależy jaki wykonawca i tam pare rzeczy. Kwestia gustu. Tylko nasz polski rap...........

Bo nie ma nic gorszego niż polska kopia zachodnich wzorców. Starczy popatrzeć na covery zachodnich seriali w polskim wykonaniu - tragedia, zgroza i armaggeddon w jednym.

Reyden
    Uczestnik

@ Eviva .W większości się z tobą zgodzę .Polskie seriale-klony nie dorównują oryginałom ale jest jeden serial wg. mnie lepszy niż oryginał .Świat wg. Kiepskich ( Polska wersja Świata wg. Bundych ) - oryginału nie trawię , za to nasza wersja jest nawet fajna , w każdym razie znośna

Galactica
    Uczestnik

Nie oglądam polskich seriali 😀 Jednak z tego co się orietuje to serial M jak Miłość jest skopiowany w paru państwach. Podobno Ranczo jest nawet nawet. Oglądałem pierwszy sezon 😀 i się na tym skończyło :DJustyna Kowalczyk zdobyła brązowy medal ❗ ❗ ❗

Pitmistrz
    Uczestnik

No wiecie Kiepscy dostali kiedyś nagrodę dla najlepszego serialu komediowego.Oczywiście stare odcinki bo nowe bez cyca itd to żenada.

Lo'Rel
    Uczestnik

Wszystkie odcinki to żenada.

Eviva
    Uczestnik

Nie chcę nikogo urazić... naprawdę... ale to, że "Świat wg Kiepskich" zdobywa nagrodę dla najlepszego serialu komediowego jest po prostu wyznacznikiem jakości obecnych seriali komediowych w Polsce i ta "jakość" już dawno chyba przeszła w "jakoś to będzie". Jedyny współczesnym serialem komediowym, który mnie w jakiś sposób zainteresował, było "Halo, Hans", ale jestem w zdecydowanej mniejszości, co widać choćby po tym, że produkcję przerwano.

Lo'Rel
    Uczestnik

Wiesz, Ev, zanim doczytałem twojego posta pomyślałem sobie, że jedyny polski serial jaki ostatnio nakręcono i który mnie nawet nieźle bawił był... Halo, Hans 🙂 więc coś w tym jest.

fluor
    Klucznik

Ja widziałem tylko pilota Halo Hans i przyznam, że zaśmiałem się aż 2 razy... nie przekonał mnie ten serial.

Eviva
    Uczestnik

Wiesz, Ev, zanim doczytałem twojego posta pomyślałem sobie, że jedyny polski serial jaki ostatnio nakręcono i który mnie nawet nieźle bawił był... Halo, Hans 🙂 więc coś w tym jest.

Wow! Fajnie, że nie jestem w tym odosobniona. Swoją drogą zastanawiam się, czemu przerwano produkcję. Za inteligentne było i publisia nie dopisała?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,206 do 2,220 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram