Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,191 do 2,205 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

Ja bym tam wpisał: "Co z tego, że reprezentuje cywilizację o rzędy wielkości bardziej rozwiniętą od naszej."i poniżej:"I tak nie znalazła sobie nikogo, kto chciałby jej robić fotki"albo"I tak musi użyć ręcznika kończąc każdą wizytę w WC"i na koniec wersja hardkorowa"I tak nigdy nie nauczy się siusiać na stojąco".

Lo'Rel
    Uczestnik

Kto oglądał preselekcje do Eurowizji? Jak wrażenia? Piosenka która wygrała, może mieć jakieś szanse, ale obawiam się, że jest krok w tyle. I nagłośnienie imprezy na zerowym poziomie...

Jamjumetley
    Uczestnik

Dawno, dawno temu, Eurowizja miała jakąś tam wartość. Piosenki fajne i melodyjne, oceniane obiektywnie (podobno jurorzy dawniej mieli kontakt wyłącznie z wersją audio - nie widzieli co się dzieje na scenie). Teraz mamy do czynienia z kolorowym kiczem ocenianym wedle preferencji politycznych, albo według wyglądu/wygłupów na scenie. Nie mówię, że nic fajnego się nie trafi, ale i jeżeli już to przepadnie.

Lo'Rel
    Uczestnik

Wiesz, ja tam żadnych artystycznych wartości się nie doszukuję. Traktuję to w kategoriach eurowizyjnych - czyli cukierkowego i słodkiego (fe) dnia piosenki przeciętnej. Zdarzają się ciekawsze utwory, ale generalnie jest coraz słabiej i coraz bardziej plastikowo. Ale za realizację dźwiękową powinny polecieć łby. Narracji prawie wcale nie było słychać, wokale zagłuszała muzyka, prowadzących zagłuszała publiczność. Z resztą ta kretyńska publiczność zagłuszała wszystko co się dało.

Jamjumetley
    Uczestnik

No i ta Górniakowa - totalnie dała ciała... Dlaczego nie potrafi zaśpiewać piosenki jak w 1994, kiedy zajęła 2 miejsce na Eurowizji? Dlaczego tak dziś zawodzi?To jest właśnie z 1994 roku:Wersja z polskich eliminacji do Eurowizji:

Lo'Rel
    Uczestnik

Sama aranżacja piosenki "Jestem Kobietą" była całkiem niezła i świeża, ale przkombinowany wokal Górniak wszystko zepsuł.

Galactica
    Uczestnik

Teraz beznadziejnie śpiewa, bo to skutek naszego hymnu. Ja bym tam troche rapu dał, ale nie polskiego oczywiście.

Lo'Rel
    Uczestnik

Rapu? chcesz kobietę pogrążyć zupełnie? Generalnie, Górniak ma rewelacyjne możliwości wokalne, ale jak to w naszym kraju, nie ma kto się nią zająć.

Galactica
    Uczestnik

Pogrążać jej nie zamierzam, ale tam troche rapu (w Eurowizji) by się przydało. Nie tylko jakieś "kambodżańskie" 😀 rytmy są.

fluor
    Klucznik

Nie wiem dlaczego, ale wyobraziłem sobie jak nasi rodzimi raperzy performują hymn narodowy ;>

Lo'Rel
    Uczestnik

Galactica, co to są kambodżańskie rytmy? Zaciekawiło mnie to...

Jamjumetley
    Uczestnik

Zupdate'owałem posta z filmikami, które załączyłem [post="103119"]wyżej[/post]. Teraz sobie porównajcie 😛

Manul
    Uczestnik

Faktycznie, przedobrzyła. Dziewczyna ma naprawdę piękny głos, ale sama jej postać tak mnie irytuje... Lo' Cygan kiedyś się nią zajmował, ale zerwała współpracę.

Eviva
    Uczestnik

Rapu? chcesz kobietę pogrążyć zupełnie? Generalnie, Górniak ma rewelacyjne możliwości wokalne, ale jak to w naszym kraju, nie ma kto się nią zająć.

Bo w naszym kraju nikt nie ma ochoty tracić czasu na kapryśne i niewdzięczne gwiazdeczki, którym przewraca się w główkach.

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja tam już woje Górniak niż idiotów pokroju Firmy.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,191 do 2,205 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram