Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,161 do 2,175 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

Ej, ale co on mówił? Bo to naprawdę ciekawe...

Eviva
    Uczestnik

trekoholizm? 😉

Na to jeszcze nie leczą, bo połowę z nas musieliby wsadzić 🙂

Po prostu - że bardzo lubi Treka i oglądał wszystkie seriale i wszystkie filmy, i powiedział jeszcze, że chciałby żyć w tym świecie. A potem zabrał go sanitariusz, a ja musiałam brać się za następnego. W końcu nie przyszłam tam na pogaduszki.

Manul
    Uczestnik

Na to jeszcze nie leczą, bo połowę z nas musieliby wsadzić 🙂

Lista pacjentów - dostępna na trek.pl

Nazywam się XY, data gwiezdna ***, i jestem anonimowym trekoholikiem...

Zuza
    Uczestnik

Lista pacjentów - dostępna na trek.pl

O wypraszam sobie! ;-)P

I nie mówicie mi, że to dlatego, że nie mam wglądu w chorobę...

Barusz
    Uczestnik

Po prostu - że bardzo lubi Treka i oglądał wszystkie seriale i wszystkie filmy, i powiedział jeszcze, że chciałby żyć w tym świecie. A potem zabrał go sanitariusz, a ja musiałam brać się za następnego. W końcu nie przyszłam tam na pogaduszki.

Dzięki za info, dopytywałem, bo to rzeczywiście ciekawe zdarzenie 😉

Eviva
    Uczestnik

Barusz

Dlaczego ciekawe? Dlatego, że gość lubi ST, czy dlatego, bo jest chory psychicznie, co nasuwa niejakie podejrzenia, że musi mieć tak zwany związek :)?

Barusz
    Uczestnik

Ponieważ generalnie trudno w Polsce spotkać kogoś, kto z miejsca przyznaje się do lubienia ST, a jeszcze w tak specyficznych okolicznościach 😉

Eviva
    Uczestnik

Ponieważ generalnie trudno w Polsce spotkać kogoś, kto z miejsca przyznaje się do lubienia ST, a jeszcze w tak specyficznych okolicznościach 😉

Może właśnie dlatego, że się biedak leczy...?

fluor
    Klucznik

Barusz, czy ja wiem... jak mówię komuś, że jestem fanem to często słyszę wyrazy sympatii, że ktoś coś gdzieś widział, itp.

Zuza
    Uczestnik

Bo wariatów nie wolno drażnić, lepiej okazać jakąś nic porozumienia 😆

fluor
    Klucznik

Dołączona grafika

Lo'Rel
    Uczestnik

A propos rysunku na górze. W końcu zmusiłem się, żeby porządnie obejrzeć TNG, po kolei i w całości. No może nie w całości... od czwartego sezonu.

Ponieważ generalnie trudno w Polsce spotkać kogoś, kto z miejsca przyznaje się do lubienia ST

E tam, ja nie mam żadnych oporów, ba nawet się tym chwalę, że lubię. Ostatnio uczę ludzi z pracy podstawowych słówek klingońskich 🙂 moja znajoma bez problemu rozchyla palce w volkańskim geście, a czego ja od lat nie mogę wyćwiczyć. Jakieś 90 % załogi wie kto to jest Spock. Na torbie zaczepiłem komunikator i symbol Red Squadron. Więc zupełny luz 🙂 Nie ma się czego wstydzić 😀

Manul
    Uczestnik

Mnie grupa na roku wita vulcańskim pozdrowieniem, a Ci którzy nie wiedzieli o co chodzi, pytali i jakoś nikt nie reaguje w negatywny sposób. A jak koleżanka się dowiedziała, że Quinto grał w ST stwierdziła, że musi to obejrzeć 😀

Bo ST to same pozytywne skojarzenia!

Jamjumetley
    Uczestnik

Trek Movie - jeden z komentarzy na temat "kradzieży" nominacji Jedenastki do Oscara za najlepszy film: May the academy be attacked by a ravenous horde of vampire tribbles. 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,161 do 2,175 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram