Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,146 do 2,160 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Archarachne, na pewno nie. Tam zawsze jest taki tłumek.

Zuza
    Uczestnik

Ja byłam w piątek, jedna osoba przede mną - jak wróciłam szefowa myślała, ze jeszcze nie wyszłam, bo normalnie się tam ze 20 minut czeka :>

fluor
    Klucznik

Wiecie co... brakuje mi tych mrozów 😀

Slawek
    Moderator

Wyjdź...

fluor
    Klucznik

Poważnie. Wracałem wczoraj do domu i było mi gorąco...

Pitmistrz
    Uczestnik

Latem to się chyba rozpuścisz. 🙂

Barusz
    Uczestnik

Garak tak cierpiał na Stacji Dziewiątej, aż uzależnił się od jakiś tam enzymów... Ale co musi czuć Andorianin uwięziony w krainie, gdzie nawet -15 stopni Celsjusza już jest uznawane za mróz...

Slawek
    Moderator

Fluor, polecam długą podróż pociągiem. Nie pamiętam kiedy ostatnio ogrzewali takowe*. Siądź oprócz tego przy oknie - będziesz miał dodatkowy przewiew.* - no, potrafili grzać do 30 stopni całą drogę w październiku, ale teraz to tylko sople lodu 15cm zwisają z okien.

Zuza
    Uczestnik

Spokojnie, to można leczyć. U was najbliżej są Tworki?

Eviva
    Uczestnik

Zapraszam do swego gabinetu - kaloryfery ledwo ciepłe, a okno nieszczelne. Do końca zimy zahartuję się tak, że będę mogła brać kąpiele w przeręblu.

Spokojnie, to można leczyć. U was najbliżej są Tworki?

Ostatnio tam byłam na badaniach przesiewowych w kierunku POchP, to trochę wolnych miejsc mają. I towarzystwo wcale przyjemne, nawet jeden z pacjentów spojrzał na mój znaczek i powiedział: "O, widzę, że pani z Gwiezdnej Floty?"

Barusz
    Uczestnik

Będzie, że jestem ciekawski, ale... zazwyczaj chodzisz po mieście ze znaczkiem GF, czy wkładasz go tylko na specjalne okazje?

Eviva
    Uczestnik

Będzie, że jestem ciekawski, ale... zazwyczaj chodzisz po mieście ze znaczkiem GF, czy wkładasz go tylko na specjalne okazje?

Cóż, pewnie stwierdzisz, że powinni mnie byli w tych Tworkach zatrzymać, ale noszę ten znaczek do wszystkiego 🙂

Barusz
    Uczestnik

A rozmawiałaś jakoś dłużej z tym facetem? Bo ja bym się chyba nie potrafił oprzeć 😉

Eviva
    Uczestnik

A rozmawiałaś jakoś dłużej z tym facetem? Bo ja bym się chyba nie potrafił oprzeć 😉

Na tyle, na ile mogłam. Był spowolniony przez leki, ale mimo to wysławiał sie dość składnie. to wielki wielbiciel Treka... ale nie dlatego go leczą, o ile zdołałam się zorientować.

fluor
    Klucznik

trekoholizm? 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,146 do 2,160 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram