Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,116 do 2,130 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Manul
    Uczestnik

Żartowałam tylko z tą surowością. Spokojnie spokojnie, aż tak szalona nie jestem.

fluor
    Klucznik

A propos Avatara, pojawiło się sporo fanowskich rysunków

Dołączona grafika

Manul
    Uczestnik

Od razu widać kreskę z boli.blog

fluor
    Klucznik

Potwierdzam 🙂

Zuza
    Uczestnik

acoto?

fluor
    Klucznik

Pytasz o Avatara czy o bloga? 🙂

Zuza
    Uczestnik

bloga :]

fluor
    Klucznik
    Pitmistrz
    Uczestnik

Ale dzisiaj ciekawy list dostałem, Allegro straszy mnie sądem za nie zapłacenie 2gr. 😀

Zuza
    Uczestnik

A moje potomstwo od rana czyta dodatek z którejś gazety pt "Czekając na dziecko". Chyba się wczuła w matkowanie lalkom...

Co do bloga - thx, zboczeńcy ;>

Barusz
    Uczestnik

IMDb, strona STXII, Trivia, pierwszy punkt od góry:

"The writers considered using the "Planet X" storyline, where the Enterprise crew encounter and team up with the X-Men (2000) to save the universe. However, this was ultimately vetoed in view of rights issues, keeping the focus solely Trek-oriented, and the fact that casting Patrick Stewart as Charles Xavier instead of Enterprise captain Jean-Luc Picard would be too much of an outrage among Trek fans."

To prawda, to ostatnie, np. w moim wypadku 😉 Ale... spotkaliście gdzieś wcześniej tę informację? Bo dla mnie to coś zupełnie nowego. Abstrahując od faktu, że brzmi jak jakiś dowcip i to nie tylko ze względu na problem z profesorem Xavierem.

Eviva
    Uczestnik

Ale dzisiaj ciekawy list dostałem, Allegro straszy mnie sądem za nie zapłacenie 2gr. 😀

Zważywszy na to, że za oszukanie fiskusa na 6 gr pewna emerytka dostała karę 300 zł, nie śmiałabym się tak bardzo na Twoim miejscu.

Dalek
    Uczestnik
    Barusz
    Uczestnik

Ok., ale mi szło o pomysł wykorzystania tego w nowym filmie.Wziankowany przez IMDb w tym samym miejscu pomysł z Borgiem też mnie zaskoczył, ale jednak mniej.

Zarathos
    Uczestnik

Nie widziałem tego tutaj, więc tak k'rozrywce 😉

Rosyjscy naukowcy odkryli nerw łączący oko z d...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,116 do 2,130 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram