Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,101 do 2,115 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Manul
    Uczestnik

Postanowienia na nowy rok? Żeby nie mieć kaca 01.01!Postanowienie się spełniło.Czyli, że plan na ten rok wypełniłam w 100% i teraz mogę wypocząć. Nareszcie.

Postanowienie noworoczne? Obejrzeć TNG dalej niż do 18 odcinka I sezonu... Czasu brak.

Zuza
    Uczestnik

Impreza miała 2 warianty przygotowane:- Zosia zostaje obudzona fajerwerkami, pijemy Piccolo, oglądamy ognie i potem 2 h próbujemy ja uspić ;>- Zosia przesypia, pijemy szampana, siedzimy jeszcze chwilę i idziemy spać.Była mgła i mało strzelali (kryzys?), więc dobrze, że wyszła wersja 2...A postanowienia nie mam, jakos ten Nowy Rok do mnie nie dotarł 😮

Leila
    Uczestnik

Włożyć więcej serca w Treka...

Barusz
    Uczestnik

Włożyć więcej Treka w serce 😉

Leila
    Uczestnik

No, właśnie. To jest poprawne.

Slawek
    Moderator

Postanowienie noworoczne? Obejrzeć TNG dalej niż do 18 odcinka I sezonu... Czasu brak.

Nie lepiej ten czas przeznaczyć na DS9?

Serio, TNG nie zestarzało się najlepiej i jest zwyczajnie nudne ;>. Spalcie mnie na stosie ale bezmózgiego Voyagera mi się przyjemniej oglądało.

Pitmistrz
    Uczestnik

(w drodze do IKEA po składany stos) 😀

Zuza
    Uczestnik

bezmózgiego Voyagera mi się przyjemniej oglądało.

Absolutnie się zgadzam, Voy jest bezmózgi :>

Z hasłem "spalcie mnie za to" się nie zgadzam, ale mogę przynieść kiełbaski.

Manul
    Uczestnik

Z hasłem "spalcie mnie za to" się nie zgadzam, ale mogę przynieść kiełbaski.

Ja przyniosę opcję wege. Lubię jeść przy ognisku.

fluor
    Klucznik

Stosy? To chyba jakaś nietutejsza tradycja...

Manul
    Uczestnik

Nietutejsza, ale bardzo jasnogórska - więc wy sobie idziecie, a ja patrzę jak się pali. 😀

Zuza
    Uczestnik

A jak wygląda opcja wege? Papryczka? Czosnek wole grillowany 😉

Manul
    Uczestnik

ZuzaZiemniak z masłem! Na surowo. :PEch, zapomniałam, że jak włączę Google Earth to nie potrafię go wyłączyć.

Zuza
    Uczestnik

Surowy ziemniak???Kolejny raz upewniam się w opcji mięsożernej...Ziemniaki tylko pieczone - mniam!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,101 do 2,115 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram