Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,086 do 2,100 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Leila
    Uczestnik

Siedziałam w domu i robiłam to co zwykle - wlepiałam gały w telewizor. Optymistyczne przywitanie Nowego Roku w moim stylu.

Pitmistrz
    Uczestnik

A tam szpagaty ja leżałem ze Szwagrem na oblodzonej ulicy i nie mogliśmy wstać tak ślisko było.Dopiero moja Siostra nas pozbierała 😀

A ja się nie mogę doczekać. Chętnie podzielę się wrażeniami...

Dwa filmy.

Kac Vegas --> Dawno nie widziałam amerykańskiej komedii, w której jeden gag był lepszy od drugiego. Uśmiałam się serdecznie. Najlepszy cytat? I am a doctor, not a tour guide. ;D

Sherlock Holmes --> Dobry film akcji. Klimaty staroangielskie, trochę niczym w "Z piekła rodem" (From Hell).Największe zaskoczenie? Nakręcił go Guy Ritchie i... mu wyszło. Czekam na kolejną część (film miał otwarte zakończenie). Najlepsze cytaty? Kiedy Watson powtarza Sherlockowi, że jest lekarzem. ;D A powtarzał to nie raz... 😉

Poza tym Robert Downey Jr. i Jude Law urzekli mnie swoim urokiem... i gołą klatą Roberta. 😛

Lo'Rel
    Uczestnik

A jakie macie postanowienia noworoczne? 🙂 ja zamierzam rzucić palenie

fluor
    Klucznik

Ja nie mam specjalnych postanowień związanych z Nowym Rokiem... ot trzeba żyć dalej. 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

aha i obejrzeć 365 razy ST 😀 😀 😀

fluor
    Klucznik

TMP? 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Wszystkie jak leci 🙂

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja też mam postanowienie noworoczne.Zabić psa sąsiada, wyobraźcie sobie że bydle zaczęło szczekać o 8 rano.

Lo'Rel
    Uczestnik

O 8? O 8 kładłem się do łóżka 😀

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja pamiętam że jak sprawdzałem godzinę była 2:23 później 8 rano i kac morderca.

Lo'Rel
    Uczestnik

No tak, kac morderca to koszmar każdej imprezy.

Pitmistrz
    Uczestnik

Raczej koszmar po imprezie. :>

Lo'Rel
    Uczestnik

W zasadzie to miałem na myśli. W ogóle zastanawiam się, czy na imprezie byłem jako imprezowicz czy jako dokumentalista - mam prawie 300 zdjęć 😛 ale przynajmniej niektóre są dosyć, kompromitujące, więc niektórzy uczestniczy niech się mają na baczności 😛

Eviva
    Uczestnik

Ja też mam postanowienie noworoczne.

Zabić psa sąsiada, wyobraźcie sobie że bydle zaczęło szczekać o 8 rano.

Ani się waż! Patrzcie go, psina mu przeszkadza. A o 8 rano cisza nocna już nie obowiązuje i nie tylko pies, ale nawet i sąsiad mógł szczekać, ile mu się żywnie podobało.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,086 do 2,100 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram