Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,071 do 2,085 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Wydaje mi się, że Bondowski kanon to głównie powieści Fleminga.

Mój wujek zakupił oddzielnie pierwsze sześć filmów i cztery TNG. Z tym drugim zestawem jest dodatkowy krążek "Evolution". Jeszcze nie szukałam co to jest.

http://allegro.pl/item845152265_star_trek_...remastered.html

Star Trek Evolutions (Bonus Disc)

- The Evolution of the Enterprise

- Villains of Star Trek

- I Love the Star Trek Movies

- Farewell to Star Trek: The Experience

- Klingon Encounter

- Borg Invasion 4D

- Charting the Final Frontier

fluor
    Klucznik

Lubię swoją pracę, ale... dziś ostatni dzień roboczy w tym roku 🙂

Zuza
    Uczestnik

A, by zwrócić Waszą uwagę na inne problemy: mieliście kiedyś tak, że siedzicie w nocy nad czymś, to coś musi być na rano i musi być dobre, Wy macie może 20%, czas biegnie, Wam pęka łeb... ?

No ba, bo to raz? Na szczęście rzadko 🙂

dziś ostatni dzień roboczy w tym roku

heh, ja się urlopuję już ponad tydzień, a tu jeszcze 13 dni na nowy rok mi przejdzie :>

fluor
    Klucznik

Zuza, ja nie brałem urlopu na końcówkę roku, bo przeczuwałem, że i tak będą luzy maksymalne 😉

Zuza
    Uczestnik

Luzy luzami, mnie pasowało siedzieć w domu cały czas a nie co 2 dzień, jak to ostatnimi czasy bywało :>

Piotr
    Klucznik

Tak sobie myślę... Część z nas, (nerdów sci-fi ;P ) spędza noc sylwestrową w domach. Jeśli nie będziecie zbyt okupowani przez własne rodziny lub będziecie szukali wymówki, by się na trochę uwolnić, 😉 wpadnijcie na IRC. Szampana, Romulan Ale tudzież bloodwine u nas nie zabraknie. 😉

Edit: komunikat do fanek Wolkan - po północy planujemy tam uruchomić interaktywny hologram Spocka. ;P

fluor
    Klucznik

Hmmm... wirtualny szampan i Doda w tv, zapowiada się super zabawa 😉

Kurczę... Ja idę do kina, a tu Hologram Spocka...Brak możliwości bycia w dwóch miejscach w tym samym czasie jest złyyyy... 😛

Piotr
    Klucznik

Wpadnij, gdy wrócisz. Może do tej pory przetrwa. ;P

Wrócę nad ranem... Zobaczymy czy dam radę. ;D Kac Vegas, a później, po pierwszej Sherlock Holmes... i Robert Downey Jr. 😀

fluor
    Klucznik

Sherlock Holmes... to musi być kiszka 😉

A ja się nie mogę doczekać. Chętnie podzielę się wrażeniami... Póki co, znikam i zobaczymy się dopiero w Nowym Roku i przy nowej dacie gwiezdnej. :ufp2:

Lo'Rel
    Uczestnik

Boszeee, ja ledwo żyją, moje nogi wołają o pomoc, moje gardło nic nie woła, bo nie jest w stanie 😛 mam nadzieję, że Wasze imprezy sylwkowe były równie świetne jak moja 🙂

Manul
    Uczestnik

Sylwester z przyjaciółmi - 120 złSzampan - 35 złZrobić szpagat na zlodowaciałym chodniku wracając do domu - bezcenne

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,071 do 2,085 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram