Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,056 do 2,070 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Nie, ma swojego laptopa ale używa go tylko do oglądania bajek i to rzadko.Woli się bawić normalnymi zabawkami, dzisiaj graliśmy w Jenge i zrobiliśmy zawody w denerwowaniu psa sąsiadów.:) Teraz mam spokój bo ogląda epokę lodowcową III.

fluor
    Klucznik

Nie ma to jak praca z rana... wczoraj byłem przekonany, że jest sobota, gdzieś w świątecznym zamieszaniu zginął mi jeden dzień.

Slawek
    Moderator

Zakładając, że kogoś to interesuje - http://www.empik.com/star-trek-kolekcja-film,prod29230235,p

10zł taniej niż w salonie. Szkoda tylko, że bez płyt z dodatkami. Pudełka slim.

Właśnie, nie ma Evolution...

fluor
    Klucznik

Przepraszam, czego nie ma? 😉

Mój wujek zakupił oddzielnie pierwsze sześć filmów i cztery TNG. Z tym drugim zestawem jest dodatkowy krążek "Evolution". Jeszcze nie szukałam co to jest.

Slawek
    Moderator

Te oddzielne zestawy widziałem na Allegro, ale są to raczej wydania anglojęzyczne. Mówiąc o dodatkach miałem na myśli dodatkowe krążki do każdego filmu z osobna. Swego czasu nabyć można było sam film z paroma dodatkami na 1DVD, oraz wersję 2DVD droższą niemal dwukrotnie.Przyznam szczerze, iż zastanawiałem się nad zakupem, ale prawda jest taka, że chyba lepiej poczekać na większą popularność i spadek cen nośników oraz czytników Blu-Ray. Dam sobie paznokcia uciąć, że takich edycji otrzymamy jeszcze multum, nawet w Polsce.

Barusz
    Uczestnik

A, by zwrócić Waszą uwagę na inne problemy: mieliście kiedyś tak, że siedzicie w nocy nad czymś, to coś musi być na rano i musi być dobre, Wy macie może 20%, czas biegnie, Wam pęka łeb... ?

Pitmistrz
    Uczestnik

Tak to nic nowego przerabiam takie historie od czasu do czasu. Z reguły tak się kończy moje odkładanie rzeczy na puźniej.:/

Barusz
    Uczestnik

Każde odkładanie na później 😉 "A nauczyło nas to tylko tego, że niczego nas to nie nauczyło" ;] W dodatku oczy mnie bolą od kompa;/

fluor
    Klucznik

Zaiste, znam to aż nazbyt dobrze 🙂

Barusz
    Uczestnik

Chyba bywasz na forum o tej porze nawet częściej ode mnie - ale nie wiedziałem na sto procent, że to dlatego ;DJuż mam około połowy całości, mogło być gorzej 😉

Pitmistrz
    Uczestnik

Takie pytanie czy star trek Borg należny do kanonu?Ani to film ani to gra nie wiem co o tym sądzić.

Barusz
    Uczestnik

Jest jedenaście filmów, więc ten o którym piszesz się nie łapie chyba. To, że coś bardzo przypomina film trekowy nie oznacza, że nim jest - tak jak "Nigdy nie mów nigdy" nie jest przecież filmem z kanonu Bonda.

EDIT, 06.10

Udało się, jestem z siebie zadowolony bardzo 😉

fluor
    Klucznik

Barusz, nie tylko dlatego, nie tylko ;)Filmy Bonda tworzą jakiś kanon? Jak to się ma do postaci zmieniających twarze co kilka lat?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,056 do 2,070 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram