Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,041 do 2,055 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

Ja nie miałabym żadnych kłopotów. Na szczęście nie muszę zajmować się niczyimi dziećmi w domu, wystarczą mi w pracy.

fluor
    Klucznik

Ciekawe czy dziś jakiś lokal będzie otwarty...

Pitmistrz
    Uczestnik

Eviva ona nie jest niczyja tylko mojej siostry i jak na razie ogląda po raz 2 Harrego Potera.Niestety kartami była średnio zainteresowana.

Eviva
    Uczestnik

Eviva ona nie jest niczyja tylko mojej siostry i jak na razie ogląda po raz 2 Harrego Potera.

Ja nie mam siostry. Brata też. Jestem jedynaczką i nie posiadam zmysłu rodzinnego.

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja mam spore rodzeństwo dwie siostry i brata.Znalazłem sposób na dziecko, powiedziałem jej że bawimy się w chowanego i właśnie się chowa za jakieś 30min pójdę ją znaleźć bo wiem gdzie siedzi. :>

Manul
    Uczestnik

Sposób na chowanego jest stary jak świat. Nawet moi rodzice się mnie tak pozbywali na jakiś czas. Dziwne, że do dzisiaj dzieciaki się nie połapały, że zabawa w chowanego to tak naprawdę spisek dorosłych...

Pitmistrz
    Uczestnik

No wiesz młoda nadal twardo siedzi za wersalką ale chyba już pójdę jej szukać bo się obrazi albo coś w tym stylu.

Manul
    Uczestnik

Nie zapomnij zachwycić się tym jak świetnie się schowała i wydać okrzyku radości, że w końcu ją znalazłeś.

Pitmistrz
    Uczestnik

Teraz ja jestem schowany.Siedzę z laptopem za wersalką a młoda biega i woła "Wujek gdzie jesteś?"

Manul
    Uczestnik

Nie masz w domu innych mebli za którymi mógłbyś się schować?

Barusz
    Uczestnik

Może teraz to jest jakaś inna wersalka? ;>Pitmistrz, jak napisałeś, że krzyczy "Gdzie jesteś?", to zacząłem się zastanawiać, czy Iga rozumie zasady gry w chowanego 😉

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja siedziałem za wersalką w innym pokoju.A zasady rozumie tylko to jest mały oszust nawet w wojnę próbowała oszukiwać. 🙂

Manul
    Uczestnik

A bo Ty nigdy w wojnę nie oszukiwałeś? :>Cudze dzieci są fajne... 😀

Pitmistrz
    Uczestnik

Nie, w każdym razie sobie nie przypominam.:>Iga jest fajna jak mam ją przez kilka godzin ale przez kilka dni to ona mnie zamęczy a psa sąsiadów zabije bo mi ją o 7 obudził i czy chciałem czy nie musiałem jej śniadanie zrobić i zajęcie znaleźć, normalnie to by do 10-11 spała.Przynajmniej jeszcze nie wymyśliła żebyśmy na spacer poszli.

Zuza
    Uczestnik

A mnie ktoś dziecko chyba podmienił, bo przesypia noce i wstaje dopiero o 8-9 :>

... po czym oznajmia "idziemy babci dziadka?", więc prowadzę ją do pokoju babci i dziadka, gdzie spędza kolejną godzinę-dwie nie tęskniąc za rodzicami... ach, Święta 😀

Za naszych czasów, w wieku wczesnoszkolnym, grało się w planszówki, układało klocki, bawiło lalkami i autkami (2 półki szafki to był dom lalek, najniższa półka - garaż...), były książki i komiksy...

Domyślam się, że całym sensem wymyślania jest to, żeby jej nie oddawać swojego komputera? :>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,041 do 2,055 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram