Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,026 do 2,040 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Lo'Rel
    Uczestnik

A ja w życiu kutii nie jadłem...

Manul

Ja kiedyś miałam dziesięciocentymetrowe. ;D I biegłam w nich do tramwaju! 😛 Po lodzie. 😛 Nie raz. 😛

Manul
    Uczestnik

ZuzaKonsystencja kutii jest w zasadzie stała, ale zanim się jakoś tam zawiąże i doda rodzynki i całą resztę towarzystwa, to tak na siłę utopić się można.Więc Lo'rel nie żałuj bo jak na tak krótką przyjemność jest cholernie dużo roboty - o ile się nie ma elektrycznego młynka.Co do butów... są taaaakie ładne.Mały chorowitek natomiast pojechał do szpitala. I jak tylko zobaczył biały fartuch poczuł się lepiej, ale na obserwacji został. Od cioci Manul na pocieszenie dostał misia, którego miał dostać jutro.Argh..., teraz to się mogę utopić w niestężałej żelatynie z karpia w galarecie...

fluor
    Klucznik

Archarachne: wiadomo, że po lodzie to lepiej z kolcami :>

Zuza
    Uczestnik

A ja w życiu kutii nie jadłem...

Ja jadłam raz, i zapadła mi w pamięci. Lubię bakalie, lubię mak, lubię ziarenka... Powinno wyjść ok 🙂

Ja kiedyś miałam dziesięciocentymetrowe. ;D I biegłam w nich do tramwaju! 😛 Po lodzie. 😛 Nie raz. 😛

Tendencje samobójcze? 😐

jak na tak krótką przyjemność jest cholernie dużo roboty - o ile się nie ma elektrycznego młynka.

Jak się ma robota kuchennego - bzzzzzzzzzzzzzzzt i orzechy posiekane, grrgrrrbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzt i suszone owoce posiekane...

Tylko potem z myciem trochę babrania się 😉

Kocham tą maszynę!

Mały chorowitek natomiast pojechał do szpitala. I jak tylko zobaczył biały fartuch poczuł się lepiej, ale na obserwacji został. Od cioci Manul na pocieszenie dostał misia, którego miał dostać jutro.

Trzymam kciuki, że mu całkiem przejdzie, oby go jutro puścili 🙂

Maluchy się potrafią szybko zbierać...

Ale melisę i tak polecam, nie darmo jest w mieszankach herbatek dla mam, ciocie też ukoi 🙂

Argh..., teraz to się mogę utopić w niestężałej żelatynie z karpia w galarecie...

Testujesz tak każdą potrawę?

Manul
    Uczestnik

Testujesz tak każdą potrawę?

Tylko w święta.

Lo'Rel
    Uczestnik

Czyli ze jak się da utopić, to jeszcze niedobre? Będę musiał tak z bratem spróbować :>

Archarachne: wiadomo, że po lodzie to lepiej z kolcami :>

Prawda? 😀

Tendencje samobójcze? 😐

Raczej rządza przygód. ;D

Pitmistrz
    Uczestnik

Jak ja nienawidzę świąt w końcu wyeksmitowałem z domu całe rodzeństwo.A siostra mądra mi zostawiła pod opieką córkę.Jakieś pomysły co zrobić z 8 latką?

Piotr
    Klucznik

Po 23 to już zagonić spać. I to stanowczo. ;>

Pitmistrz
    Uczestnik

Padła przed 11 jak bajkę oglądaliśmy więc na dzisiaj mam spokój.Problemem jest to że ma zostać u mnie na tydzień, przecież ja zginę zwłaszcza że nie umiem jej niczego odmówić.

fluor
    Klucznik

Może pograj w karty? Makao, 11, wojna... jest trochę możliwości 😉

Pitmistrz
    Uczestnik

Fluor to bardzo dobry pomysł tylko muszę karty znaleźć. 🙂

Ale pewnie szybko jej się znudzi, plusem jest to że na Harrego Pottera 1 na pamięć i może go hurtem oglądać.

Oto zdjęcie wyżej wymienionego potwora: http://img23.imageshack.us/img23/449/img0229kv.jpg

EDIT: Zapomniał bym na imię ma Iga. 😀

Barusz
    Uczestnik

Naprawdę fajna 🙂 I te wielkie oczy - też miałbym problemy z asertywnością względem jej.

EDIT:

Podobna bardzo moim zdaniem:

http://memory-alpha.org/en/wiki/Lindsey_Haun

fluor
    Klucznik

dobranoc

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,026 do 2,040 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram