Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,011 do 2,025 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

ateistyczne święta, czyli jakby to było 🙂 http://www.bigfatwhale.com/archives/bfw_439.htm

Już nie wiem co wolę... Rozbabraną paciaję wciskającą się w podeszwy moich glanów i ślizganie się po śniegu czy ślizganie się po lodzie pokrytym śniegiem, gdzie nawet glany nie pomogą. Hmmm... Let me think... ;]

Barusz
    Uczestnik

A'propos problemu popularności (znajomości) ST w Polsce: czy istnieją filmy przedstawiające to uniwersum:

http://grono.net/chat/#votes/results/17761...sci-fi/1007963/

Lo'Rel
    Uczestnik

Tu już śnieg rozmięka :/ a było tak pięknie...

fluor
    Klucznik

Dobrze, niech rozmięka... :>

Zuza
    Uczestnik

wystarczy tylko wytrzymać z pełnym kompletem rodziny

Polecam herbatkę "melisa z gruszką" czy też świątecznie "melisa z pomarańczą"... albo grzane wino :>

U nas śnieg się póki co trzyma i mam nadzieję, że tak zostanie, a na dodatek jutro dopada - prognoza zmiękła i odwołała deszcz :>

Lo'Rel
    Uczestnik

U mnie plus 2, ble :/

fluor
    Klucznik

No dobrze, z tym rozmiękającym śniegiem to nie był dobry pomysł 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

A nie mówiłem 😛

Zuza
    Uczestnik

Plus SIEDEM i wszędzie woda 😥 Muszę ustawić przynajmniej jakąś zimową tapetkę na monitorze...

Manul
    Uczestnik

Już nie wiem co wolę... Rozbabraną paciaję wciskającą się w podeszwy moich glanów i ślizganie się po śniegu czy ślizganie się po lodzie pokrytym śniegiem, gdzie nawet glany nie pomogą.

To jeszcze nic! Twoje buty zimowe nie mają 7cm obcasów... Co ja sobie myślałam?

Polecam herbatkę "melisa z gruszką" czy też świątecznie "melisa z pomarańczą"... albo grzane wino

Ha! Gdyby to było takie proste. Ale gdy ma się na stanie 1,5 rocznego chorowitka to jakikolwiek relaks przy herbatce jest niewskazany.

Na Borga, a jeszcze tyle do zrobienia w kuchni...

I śniegu już nie ma...

I samochód mi się popsuł...

I chyba łapię świąteczną depresję.

Lo'Rel
    Uczestnik

Głowa do góry Manul, to dopiero początek :DAle 7centymetrowe obcasy? Ja nie wiem jak wy możecie się poruszać w takich utrudniaczach...

Manul
    Uczestnik

Kwestia wprawy... kwestia wprawy.BTW Jak to DOPIERO POCZĄTEK!?idę się utopić w świątecznej kutii...

fluor
    Klucznik

Kto ogląda - w Faktach będzie materiał o Gwiezdnych wojnach.

Zuza
    Uczestnik

To jeszcze nic! Twoje buty zimowe nie mają 7cm obcasów... Co ja sobie myślałam?

Że mamy globalne ocieplenie?

gdy ma się na stanie 1,5 rocznego chorowitka to jakikolwiek relaks przy herbatce jest niewskazany.

Dlaczego? 😮

Chyba jak najbardziej i odpoczynek, i meliska wskazana...

Ba, melisa od czasu do czasu wręcz wskazana 😀

idę się utopić w świątecznej kutii...

To ma wyjść takie wodniste, żeby się dało utopić? 😮

Robię w tym roku pierwszy raz, nie mam wprawy, ale na oko wychodziło, że konsystencji ma być raczej zwięzłej...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,011 do 2,025 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram