Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,981 do 1,995 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

to jak z szukaniem idealnej kobiety/faceta. Wiadomo, że nie znajdziesz,, ale szukając możesz mieć sporo frajdy 🙂

Heh, znajdziesz - jak się poddasz i przestaniesz szukać 😀

Eviva
    Uczestnik

Ja szczęśliwie nie szukam - wolę święty spokój.

Zuza
    Uczestnik

No to pierwszy krok za Tobą 😉

Eviva
    Uczestnik

No to pierwszy krok za Tobą 😉

I ostatni, jak sądzę. No, chyba że spotkam jakiegoś spiczastouchego bruneta z nieposzlakowanie godną miną...

Manul
    Uczestnik

Zuza, twierdzisz, że wszystkie moje babcie, ciocie, siostry, mama i inne mylą się gdy mówią:

Kiedy ty sobie kogoś znajdziesz?!

Czyli jednak mam szukać, choć nie szukając znajdę kogoś prędzej niż szukając, bo szukając nie znajdę nikogo na pewno, a mimo to, że nie szukam to wciąż jestem narażona na ataki cioć na rodzinnych przyjęciach. 😮

To skomplikowane...

Eviva,

a jakby ten Twój spiczastouchy miał bladego kumpla o żółtych oczach to wiesz...no nie zapomnij o mnie.

Toreth
    Uczestnik

Wiesz, Manul, mnie się udało przymknąć usta niektórym utyskiwaczom, ale pytanie było postawione inaczej.

Czy nie czas wyjść za mąż?

Wyjdę za mąż, gdy spotkam odpowiedniego mężczyznę, a nie dlatego, że jest na coś czas :/

Część się przymknęła, reszty nie muszę już słuchać. Tutaj gdzie teraz mieszkam ludzie nie wtryniają się w takie sprawy, obcy ludzie przynajmniej (w Polsce nawet obcy potrafił walnąć gadkę z serii "taka stara, a bez obrączki").

Ja już też od dawna nie szukam i jestem sama. I pewnie pozostanę sama, ale jakoś mi to tak bardzo nie przeszkadza. Mam moje koty 😉

Eviva
    Uczestnik

Eviva,

a jakby ten Twój spiczastouchy miał bladego kumpla o żółtych oczach to wiesz...no nie zapomnij o mnie.

Masz to jak w barku 🙂

Ja już też od dawna nie szukam i jestem sama. I pewnie pozostanę sama, ale jakoś mi to tak bardzo nie przeszkadza. Mam moje koty 😉

Witaj w klubie - ja też tak zwykle odpowiadam, i słyszę "No nie, typowa stara panna..."

Manul
    Uczestnik

Wiesz, Manul, mnie się udało przymknąć usta niektórym utyskiwaczom, ale pytanie było postawione inaczej.

"Czy nie czas wyjść za mąż?"

Wyjdę za mąż, gdy spotkam odpowiedniego mężczyznę, a nie dlatego, że jest na coś czas :/

Część się przymknęła, reszty nie muszę już słuchać.

Ja to zawsze zmieniam temat, np. A jak tam twoja podagra babciu? Albo: Przepraszam ciociu, chyba mama mnie wołała z kuchni.

I zawsze wychodzę na taką dobrą i wrażliwą dziewczynkę. Heh.

Barusz
    Uczestnik

podagra

Jestem już zmęczony o tej porze, bolą mnie oczy itd... W każdym razie na początku przeczytałem to słowo jako "pogrzeb" 😀

Slawek
    Moderator

http://www.spoonyexperiment.com/2009/12/12...oony-episode-2/ - pewnie mało kto filmik zrozumie nie znając tych osób, ale nawiązanie do Treka zrobili genialne ;>

18+

Jamjumetley
    Uczestnik

Fajny obrazek w necie znalazłem:

Dołączona grafika

😀

Lo'Rel
    Uczestnik

Za oknem -8, wichura i zamieć śnieżna, szykuje się piękny poranek. Wreszcie przyszła zima 🙂

Barusz
    Uczestnik

W Wawce - śnieg za oknem, ziąb potworny, autobusy jeżdzą jak chcą (widziałem cztery 166 w odstępie dwóch minut, z czego dwa najwyraźniej się ścigały ;)).

Na TVN24 trochę robili sobie jaja o 18.00, bo była relacja na żywo z tego, jak red. Wróble usiłuje dojechać do studia na 18.30, w końcu nie dojechał 🙂

Ja to mam teraz -16...

Piotr
    Klucznik

Jack Bauer, jak wiadomo, jest mistrzem w wyciąganiu informacji, ale z Mikołajem nawet on nie da rady - link. 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,981 do 1,995 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram