Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,966 do 1,980 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • cinus
    Uczestnik

Do Spocka mi trochę brakuje, mam ciemną karnację raczej :D. Co prawda uszy da się załatwić, ale ten wyraz twarzy już byłoby ciężko.

Manul
    Uczestnik

No dobrze, to moje ogłoszenie wygląda tak:Niech będzie inteligentny jak Data,Niech zawsze wie co zrobić jak kpt. PicardNiech będzie pewny siebie jak kpt. KirkNiech będzie trochę jak zwierzę zupełnie jak Worf - roarNiech będzie pełen poświęcenia jak SpockNiech zna się na elektronice i maszynach jak Geordi i Scotty...itd itpW ten oto sposób zostanę starą panną do końca świata... albo dłużej.

cinus
    Uczestnik

Ummm... na elektronice się nie znam, więc chyba odpadam 😛

Barusz
    Uczestnik

Też tak miałem... Ten jeden jedyny punkt mnie wykluczył...

;]

Wyobraźcie sobie najbardziej kuriozalne możliwe zestawienie seriali. Np. gdyby miały one ze sobą rywarizować. A teraz spójrzcie na stronę głosowania tegorocznych Telekamer (11. kategoria od góry):

http://telekamery.pl/glosowanie.php

Californication - CSI: Kryminalne zagadki Miami - Doktor House - Moda na sukces - Skazany na śmierć.

No i nie da się ukryć, że "Moda..." ma spore szanse, wobec rozbicia elektoratu reszty seriali ;P

The D
    Uczestnik

No rzeczywiście zestawienie CSI z Modą na Sukces to jakby porównywać HBO i Kino Polska 😉

Barusz
    Uczestnik

Akurat to jest ta sama kategoria (Kanał filmowy). Natomiast zestawienie serialu i soupki chyba nigdy by nikomu do głowy nie przyszło, w każdym razie do dziś tak myślałem.

zdarom
    Uczestnik

A widzisz, jednak komuś przyszło ;]

Eviva
    Uczestnik

Do Spocka mi trochę brakuje, mam ciemną karnację raczej 😀 . Co prawda uszy da się załatwić, ale ten wyraz twarzy już byłoby ciężko.

A widzisz. A na przykład mnie też brakuje trochę do T'Pol... na przykład w rozmiarze stanika, o uszach to już w ogóle nie wspomnę 🙄

Manul
    Uczestnik

Ja tylko chciałam pokazać, że szukanie w rezczywistości odpowiedników fikcyjnych postaci jest głupie.Świat jest pełen kosmitów.

fluor
    Klucznik

Głupie hmm? 😉

Dołączona grafika

Kamil
    Uczestnik

Fajna Volkaneczka 😎

Manul
    Uczestnik

A jednak! Oni istnieją! Cofam swoje słowa i idę szukać Daty!A tak w ogóle fluor, to Ty często takich fotek po necie szukasz?

fluor
    Klucznik

Nie szukam w zasadzie, ustawiam się jedynie tak, żeby same wpadały (rssy, blipy, twittery i inne marnowanie czasu).

Eviva
    Uczestnik

Ja tylko chciałam pokazać, że szukanie w rezczywistości odpowiedników fikcyjnych postaci jest głupie.

Świat jest pełen kosmitów.

Droga Manul, to jak z szukaniem idealnej kobiety/faceta. Wiadomo, że nie znajdziesz,, ale szukając możesz mieć sporo frajdy 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Ta Volkanka jest... fascynująca 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,966 do 1,980 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram