Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,951 do 1,965 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Jamjumetley
    Uczestnik

Film instruktażowy na YouTube. Z moich obserwacji wynika, że trzeba robić wszystko, aby chomik leciał szybko. Łatwiej się wtedy manewruje. Unikać też trzeba spadania pod ostrym kątem.

I co się z Trekkerami porobiło... "Chomik, wejście w warp na mój rozkaz!"

The D
    Uczestnik

W chomikach większość gadgetów znajduje się niebyt daleko od ziemi, dlatego nie warto wybijać się bardzo wysoko. Trzeba też sobie uświadomić, często gumy, zwłaszcza te żółte robią więcej szkody niż pożytku. Dają duże wybicie w pionie, ale nie zwiększają prędkości poziomej, co w połączeniu z pierwszą obserwacją (większość fantów jest nisko) sprawia, że jest to nasze ostatnie wybicie i lądujemy zaledwie kilka metrów dalej niż bez bąbla.

Lo'Rel
    Uczestnik

To zależy jak wybijesz chomika w gumie. Jeśli łagodnie, to może przelecieć jeszcze spory kawałek.

fluor
    Klucznik

Uff, 16 maili koszulkowych rozesłanych do ludzi, resztę będę łapać na gg jutro, bo dziś juz chyba za późno. Następnym razem poproszę o pomocnika jak się będę brał za takie sprawy :DZauważyliście, że nie piszę o chomikach? 😉

Zuza
    Uczestnik

Bo wszyscy wiemy, że jesteś skrytym chomikostrzelaczem ;>

Dla fanów - coś z mojego nałogu 🙂

fluor
    Klucznik

Zagranicą prawdziwa gratka - do kupienia cały zestaw nowych filmów STAR TREK 🙂

Dołączona grafika

Wydawca tego zestawu nie ma honoru! :ik: 😀

Barusz
    Uczestnik

Facet najwyraźniej obejrzał ten filmik:

http://www.collegehumor.com/video:1910892

i zbyt dosłownie go zrozumiał 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

No weźcie... to taki żart ??? :/ 🙂

Facet najwyraźniej obejrzał ten filmik:

http://www.collegehumor.com/video:1910892

i zbyt dosłownie go zrozumiał 😉

😀

W internecie krążą filmiki gdzie ktoś się wypowiada, a na samym końcu myli tytuł. Tylko, że najczęściej mówi SW kiedy myśli o ST, niż odwrotnie...

Barusz
    Uczestnik

Zwróć uwagę, że w tym wypadku nikt się tak naprawdę w sumie nie pomylił, obaj chłopcy opowiadają nam po prostu o dwóch różnych filmach ;>

cinus
    Uczestnik

Posty przeniesione z tematu o Wolkanach.

Ogłoszenia matrymonialne to bardziej w Mesie... ;>

Może nawet osobny dział zrobimy? Poznam Wolkankę/Andoriankę?

Eviva
    Uczestnik

Ja to bym chciał poznać dziewczynę która by wyglądała jak T'Pol eh marzenia ... :wub:

A sam wyglądasz jak Spock? Bo wiesz, ona też może mieć swoje wymagania....

Lo'Rel
    Uczestnik

To ja poproszę krewką Klingonkę w celach wiadomych :PNajlepiej w celach romulańskich, a tak mi się nasunęło. 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,951 do 1,965 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram