Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,936 do 1,950 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Mnie ostatnio rozwalilo to zdjecie ->

Dołączona grafika ;P

fluor
    Klucznik

Przydałaby się jakaś mapka do odnajdywania tematów po reorganizacji 😀

cinus
    Uczestnik

ano

Piotr
    Klucznik

Mamy tu jakiegoś kartografa? ;P Nie przesadzajcie, podział jest logiczny i jasny. Cztery sekcje, nazwy działów prawie bez zmian - wystarczy się rozejrzeć.

Barusz
    Uczestnik

Pamiętacie, jak kilka miechów temu przez pewien czas pisaliśmy o szczególnym zainteresowaniu TVN24 problematyką SF? A przed chwilą w tejże samej stacji, w programie Publiczna TV, w materiale o planach zmiany w Konstytucji mignęła scena z Epizodu III, w której Palpatine przemienia się z wersji kanclerskiej w imperatorską, a zza kadru red. Płuska powiedział (z pamięci): "Co więc wspólnego ma kanclerz Tusk z kanclerzem z Gwiezdnych Wojen? Na razie obu możemy między bajki włożyć."

Lo'Rel
    Uczestnik

KLIK setnie się przy tym bawię, rewelacyjna gierka 😀

Pitmistrz
    Uczestnik

Faktycznie fajna.Mój chomik poleciał na orbitę a potem zaliczył awaryjne lądowanie 😀

Lo'Rel
    Uczestnik

No mój też zaliczył lot orbitalny 😀 mój rekord - 717 :)edit:817 ft, przed sekundą 😛

Pitmistrz
    Uczestnik

To lepiej niż ja.Uzbierałem tylko 512.

Jamjumetley
    Uczestnik

KLIK setnie się przy tym bawię, rewelacyjna gierka 😀

Lo - życie mi zniszczyłeś.

"Jeszcze tylko jedna runda... No, jeszcze raz... Tak, aż 400 zdobędę... Cholera, jeszcze raz..." Gierka wciąga. Raz udało mi się wypchnąć pojedynczego chomika na ponad 200 stóp... Nie wiem, czy to już coś, czy namiastka tego co da się zrobić... 😛

Czy ktoś z was wie, gdzie można znaleźć cały kawałek: Cyrano Jones - Awasoruk Jam?

Zuza
    Uczestnik

Życie to niszczą takie zabawy :/

Lo'Rel
    Uczestnik

Jam, doskonale Cię rozumiem :/ :PZuza, faktycznie, to też świetny morderca czasu...

Manul
    Uczestnik

To lepiej niż ja.

Uzbierałem tylko 512.

E i tak rządzisz. Mój najlepszy chomik poleciał na 50 ft. Tak ładnie wbił się w ziemię.

Piotr
    Klucznik

Moje chomiki zbiorowym wysiłkiem przekroczyły 750. 😉 Nie wiem czy wszyscy wiedzą, te niby nieloty całkiem nieźle sobie radzą w powietrzu - trzymając dłużej lub krócej klawisz myszki, możemy wpływać na ich lot.

Lo'Rel
    Uczestnik

I oczywiście łapiąc te wszystkie gratisy po drodze. Deskorolka pomaga dojechać do wyrzutni, a pomarańczowe kulki świetnie wybijają w powietrze. Ale i tak warpowe petardy rządzą :D:D

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,936 do 1,950 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram