Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,906 do 1,920 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

Skoro przyznanie tej nagrody to wydarzenie, jak to zostało ujęte, "rzędu o zainteresowaniu medialnym", no to ogół już wie, że ta osoba ją dostała, więc chyba nie ma tu miejsca na szanowanie jej prywatności ;>Chyba, że piszesz np. o którejś z osób zapisanych na to forum i osoba ta ukrywa swoje osiągnięcie przed resztą. Albo coś takiego.

fluor
    Klucznik

Ja rozumiem, że osoba może chcieć, by coś o czym wie "spora liczba osób" nie zmieniło się w fakt publiczny, łatwo dostępny wszystkim.

fluor
    Klucznik

Theme Hospital to jednak fajna gra 🙂

Zuza
    Uczestnik

Uważaj, uzależnia.Kurcze, dopiero niedawno zauważyłam powiązanie między nastrojem, a wizytą inspektora czy pobytem w sali treningowej ;>

fluor
    Klucznik

Tylko dlaczego lekarze w grze to sami faceci 🙁

fluor
    Klucznik

Dziwnego maila dostałem 😉

Dołączona grafika

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja też to dostałem.Ale szybko wylądowało w śmietniku.

Zuza
    Uczestnik

Tylko dlaczego lekarze w grze to sami faceci 🙁

Nie narzekaj, rejestratorki są przynajmniej jako takie, a lekarze... stare zgredy, pogapić się nie ma na co :/

Pacjenci płci męskiej też wzroku nie przyciągają...

Ale co tam, choroby mają fajne 😀

fluor
    Klucznik

a odkryłaś może czy ilość studentów ma wpływ na szybkość szkolenia?

Zuza
    Uczestnik

Ma, choć niewielki, tak samo, jak przestrzenna sala czy jej wyposażenie. Lepiej też się uczą, jak są wypoczęci i jak są juniorami - tyle poza standardowym wskaźnikiem pilności ;)Najszybciej się uczą badań naukowych, potem psychiatrii, chirurgii na poziomie "consultant" - do 6 mc :/Aaa oczywiście im mniej uczniów, tym lepiej się szkoli.

fluor
    Klucznik

Dzięki.

Manul
    Uczestnik

Ja się chyba uzależniłam od tego forum.Tak chyba mają normalni ludzie z naszą-klasą.Fascynujące doświadczenie.

fluor
    Klucznik

Ja tu widzę, że w łódzkim powstaje prawdziwy fanklub Spocka 😉

Jedna z aktorek grających w "Zmierzchu" ("Twilight") postanowiła pokazać jakie ma szlachetne serce i wzięła udział w akcji "I'd rather go naked than wear fur" (wolę być nago niż założyć futro), której celem jest zniechęcanie do noszenia futer. W kampaniach PETA często podkreśla się krzywdy jakich doznają zwierzęta zabijane i odzierane ze skóry w trakcie produkcji futer.

Ja tu widzę, że w łódzkim powstaje prawdziwy fanklub Spocka 😉

Mam nadzieję, nie będę sama. 😀

fluor
    Klucznik

Nowa dziewczyna Chrisa Pine'a czyli nowego Kirka.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,906 do 1,920 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram