Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,891 do 1,905 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Piotr
    Klucznik

Dzieci fanów scifi są biedne - link. 😉

Eviva
    Uczestnik

Dzieci fanów scifi są biedne - link. 😉

O na Borga! Dobrze, z e nie mam dzieci, biedaki latałyby teraz w koszulkach a la Kirk i Spock...

Tak właśnie wyglądał Kirk, jak był mały... 😀

Zuza
    Uczestnik

Miał hełmofon na głowie i myślał, że jest Leią? :>

Cross
    Klucznik

Adidas Originals nawiązał współpracę z podobnie słynną marką Star Wars. Wiosenno/letnia kolekcja roku 2010 połączy postacie i sceny z obu gwiezdnych trylogii z obuwiem i odzieżą firmy Adidas. Jak widać u niektórych apetyt rośnie w miarę jedzenia...

Dołączona grafika

Źródło: http://serwisy.gazeta.pl/avanti/1,52882,72...z_Adidasem.html

Tak, dokładnie tak ❗ 😀

Barusz
    Uczestnik

Za górami, za lasami, osiem alternatywnych lini czasowych wcześniej 🙂

I wtedy Sarek mu powiedział: Kirk, I am your father... Tylko twoja matka zoperowała ci uszy.

fluor
    Klucznik

Tak, a Spock jest Twoim bratem bliźniakiem :>

A waszą adoptowaną siostrą jest Uhura... Która tak naprawdę jest Klingonką, a że to TOS, to ma płaskie czoło.

Zuza
    Uczestnik

Hmmm... Zoperowane uszy tłumaczą hełmofon - efektowny opatrunek, jak plastry z obrazkami dla dzieci ;>

W tym momencie skojarzył mi się pies, któremu zakładają tubę, żeby nie drapał ran pooperacyjnych... :glare:

Strange...

Zuza
    Uczestnik

A propos "strange" tak mi się inne dziwne uczucie skojarzyło...

Skręca was czasem, gdy wiecie o kimś coś miłego i fajnego i chcielibyście ją/go publicznie pochwalić, ale ona/on się nie zgadza, "bo nie", "nie będę się chwalić", a was i tak skręca, bo to jednak duże osiągnięcie (powiedzmy rzędu o zainteresowaniu medialnym), a z drugiej strony ciągle wraca lojalność względem przyjaciółki/przyjaciela i męczy, i dręczy... ef...

Lo'Rel
    Uczestnik

Czy ja wiem, czasem człowiekowi wystarczy osobista satysfakcja z jakiegoś osiągnięcia. Poza tym, jeśli sobie ktoś nie życzy to chyba trzeba to uszanować.

Zuza
    Uczestnik

I szanuję, i dlatego mnie tylko skręca, a upust temu daję wypisując tu swoje przemyślenia, a nie "ej, słuchajcie, znam taką-a-taką osobę, właśnie dostała nagrodę za swoje dokonania!";)

W sumie odkąd napisałam poprzedniego posta, to mnie już tak nie skręca ;>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,891 do 1,905 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram