Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,741 do 1,755 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Tom
    Uczestnik

SW są przeciętne i tak jak każdy przeciętny produkt trafiają do serc mas. Być może nie są przeciętne w porównaniu z innymi filami z tego okresu łączącymi scifi i baśń, jednak są przeciętne na wielu innych poziomach.

Lo'Rel
    Uczestnik

Zupełna zgoda, ale lubię ta stylistykę i metafizykę tego świata. No i astma...

fluor
    Klucznik

Komentarze po aukcji na Allegro nie muszą być nudne.

lszekg
    Uczestnik

Poezja brukowa (nie mylić z brukową powieścią) pojawia się tam gdzie nie powinna i trzeba powiedzieć że czasem piękna i ma siłę przebicia

Barusz
    Uczestnik

Ja znam tylko prasę brukową, no i jeden serial Brooke'owy 😉

A komenty genialne, dzięki za wrzucenie 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

Niebywałe... 🙂

Pitmistrz
    Uczestnik

Dzisiaj miałem spotkanie z Świadkami Jehowy.Niby nic dziwnego od czasu do czasu chodzą po domach ale dzisiaj postanowiłem z nimi porozmawiać.Pod koniec dowiedziałem się że zostanę nawrócony a opór jest daremny.Normalnie Borg się zaczyna tworzyć niedługo zaczną asymilację. :grozba: Musiałem ich policją postraszyć bo nie chcieli z mojego domu wyjść i cały czas mówili że nie podzielam ich wiary jest spowodowany uszkodzeniem mózgu.Więcej ich do domu nie wpuszczę was też ostrzegam ci ludzie są agresywni.

Eviva
    Uczestnik

Ślub w trekowej scenerii

Para, która wygrała ślub w scenerii Star Trek we Franklin Institute w Filadelfii pobrała się na mostku USS Enterprise.

Brad Siegel i Kate Erwin, którzy spotkali się na konwencie Star Trek w 2006 roku, zostali złączeni węzłem małżeńskim przez mówiacego po wolkańsku buddyjskiego kapłana, otoczeni przez zielone straszydła i mroczne anioły.

- Jesteśmy tacy szczęśliwi z wygranej - powiedziała Kate Erwin. Para została wybrana spomiędzy piętnastu par, które wzięły udział konkursie na trekowy ślub.

- Nigdy nie pobralibyśmy się, gdyby nie ten serial, i dlatego to takie wspaniałe, że mogliśmy wziąć ślub w tych dekoracjach.

- To było pełne znaczenia, że cała rodzina ubrała się w kostiumy ze Star Trek, wspierając tym nas i to, co gra tak wielka role w naszym życiu. - powiedział Brad Siegel.

Dołączona grafika

Po ceremonii młoda para poszła cieszyć sie resztą tego, co zawierała ich ślubna wygrana, w skład której wchodził toast szampanem, tort weselny, czterogodzinne przyjęcie dla osiemdziesięciu przyjaciół na wystawie Star Trek i dwie noce w filadelfijskim hotelu Hyatt Regency na placu Penn’s Landing.

Źródło: Trektoday

Pitmistrz
    Uczestnik

Nienawidzę poranków.:/Zwłaszcza że mam zaraz wyjść na dwór.

Aquenral
    Uczestnik

Wróciłem, ktoś się stęsknił? Nie? Ech, standardowo. Cóż, szkoła, fanklub, życie prywatne, ale nie martwcie się, będę do Was wracał 😀

Piotr
    Klucznik

No mamy nadzieję. Jak nie, to Cię znajdziemy. ;>

Slawek
    Moderator

Rzuciło mi się wczoraj w oczy - DVD Star Trek do kupienia.

Sęk w tym, że premiera wg Amazon.uk ma mieć miejsce w listopadzie, podczas gdy data polskiej premiery zapowiadana jest na październik. Jak to jest?

Lo'Rel
    Uczestnik

Ja też już wcześniej zwróciłem uwagę na tą różnicę. Kto coś wie?

fluor
    Klucznik

Aquenral: można liczyć na jakiś raport albo wnioski z dyskusji o Treku na Innych Sferach? 🙂

Pamięć o zamachu terrorystycznym na Gwiazdę Śmierci wiecznie żywa - filmik.

Pitmistrz
    Uczestnik

Dzisiaj znowu muszę na tą zimnicę wyjść.A tam tylko 8 stopni. 🙁

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,741 do 1,755 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram