Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,696 do 1,710 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Zarathos, widzę, że masz zapędy pedagogiczne 🙂

Zuza
    Uczestnik

Eh, kiedy te kobiety zrozumieją

Ależ rozumieją - a raczej naiwnie wierzą... póki się nie dowiedzą co to Jakość :>

Poza tym od przybytku może i głowa nie boli, ale... Co za dużo to niezdrowo!.

fluor
    Klucznik

Zawsze się znajdzie jakieś ludowe powiedzenie na podkreślenie swoich racji ;>

Zarathos
    Uczestnik

Ależ rozumieją - a raczej naiwnie wierzą... póki się nie dowiedzą co to Jakość

A potem po czasie zachwytów i chwalenia się tą jakością bateryjki padną i nagle okaże się, że cudowna jakość ma ukrytą informację, małym druczkiem "made in china". Te co się nie dowiedziały, będą miały "co prawda niskiej jakości" produkty rodzimej produkcji, ale wciąż na chodzie i na dodatek do wyboru do koloru. 😛

fluor
    Klucznik

Na dziwne tory zbacza ta dyskusja, już chyba wiem dlaczego zawsze tu cisza panowała 😀

Zuza
    Uczestnik

nagle okaże się, że cudowna jakość ma ukrytą informację, małym druczkiem "made in china"

Przed ślubem i tak trzeba zdobyć odpis aktu urodzenia - ma się urzędowo potwierdzone, jaka to produkcja.

A jeśli się zapoznaje teściów w procentowej atmosferze, to niektórym się ponoć i szczegóły procesu twórczego trafią...

Na dziwne tory zbacza ta dyskusja, już chyba wiem dlaczego zawsze tu cisza panowała

A bo Wy ciągle o treku i treku... ileż można? 🙄

fluor
    Klucznik

jakby ktoś się wahał czy pójść na Janosika (w kinach) to... nie warto 😉

Jamjumetley
    Uczestnik

Ostatnio coś dużo Treka w telewizji. Właśnie jestem po ukochanym The Voyage Home. Ale Kino raz puściło pierwszych sześć i teraz w kółko dają 😉

Zarathos
    Uczestnik

Tia, Zuza. Idziesz do sklepu, kupujesz amerykański telewizor. Czytasz instrukcję - jak byk pisze: amerykanckij, prosto od Kenwooda czy innego Philipsa. Rozkręcasz, a tam najważniejsza część zrobiona w Hongkongu.Nigdy nie ufaj papierkom, bo nie wiadomo, kto tam w rodzinnych stronach delikwenta za listonosza robił 🙂

Bonifacius
    Uczestnik

FLUOR - aj, a miałem iść na Janosika ,a teraz będę go musiał "nabyć" inaczej.

Co do prawa Łoma Zuza to nam na fizyce w podstawówce nauczyciel mawiał, że " Im cięższy łom tym szybszy zgon" - coś w tym jest.

Aquenral
    Uczestnik

Janosik? Nie, dzięki, jakoś nie lubię ostatnich polskich produkcji. Nie mają tego czegoś, co miały kiedyś (Miś, Rozmowy kontrolowane czy nawet nowszy Kiler) 🙂

zdarom
    Uczestnik

A ja w ogóle nie mogę przełknąć polskich produkcji. Nawet tego sławnego misia.

fluor
    Klucznik

Boni: mam 5 rekomendacji od różnych osób i w sumie nikomu się nie podobało (jedynie niektórzy nie żałują, bo nie płacili za bilet).

Toreth
    Uczestnik

Tia, Zuza. Idziesz do sklepu, kupujesz amerykański telewizor. Czytasz instrukcję - jak byk pisze: amerykanckij, prosto od Kenwooda czy innego Philipsa. Rozkręcasz, a tam najważniejsza część zrobiona w Hongkongu.

Nigdy nie ufaj papierkom, bo nie wiadomo, kto tam w rodzinnych stronach delikwenta za listonosza robił 🙂

Żeby chociaż w hongkongu, to jeszcze. Gorzej, jak stoi na elementach "made in china". Wtedy się martw.

Z drugiej strony - co dziś nie jest made in china?

Pitmistrz
    Uczestnik

Mój monitor bo sprawdziłem ma napis "made in Germany". 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,696 do 1,710 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram