Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,651 do 1,665 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Nie wyobrażam sobie innego targetu dla tej godziny w piątkowy wieczór. Wszyscy poczciwcy będą już spać. Pytanie tylko co miała na myśli osoba układająca program.

lszekg
    Uczestnik

To nie "Star Wars"??

Lakme
    Uczestnik

Nie no chwila... zakładasz że fan ST w piatkowy wieczór o 1;30 jest w stanie egzystować ... No więc, ja jestem fanką i wiem, że na pewno nie bede w stanie zobaczyć tego programu, bynajmniej nie dlatego, że będe smacznie spać. XD

fluor
    Klucznik

Odpowiadasz zagadkami 🙂

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja tam mam zamiar obejrzeć chyba że mnie wyciągną na przysłowiową libację alkoholową.

Match
    Uczestnik

Zapominacie o istnieniu magnetowidów/nagrywarek dvd 😉

fluor
    Klucznik

Kolega nagrał dla własnego użytku podczas ostatniej emisji na Ale Kino 😉

Pitmistrz
    Uczestnik

Zapominacie o istnieniu magnetowidów/nagrywarek dvd wink.gif

Trzeba mieć taki wynalazek i kogoś kto odpali nagrywanie o właściwej godzinie. :/

lszekg
    Uczestnik

Choć oczywiście, największe emocje sprawia czekanie na upragnioną godzinę. Niestety, ze mną jest tak, że zawsze jak na coś czekam... to to przegapiam.

zdarom
    Uczestnik

O czytałem... ale w "Focusie". Był tam chyba ten sam cytat co ma w opisie Zuza. Były tam też informacje iż naukowcy do tej pory nie wiedzą jak kot mruczy. Fascinating

Dziś w radiu RMF FM mówili o kotach i ich mruczeniu. Kocia tajemnica polega na oszustwie 🙂

http://www.rmf.fm/fakty/?id=160803&temat=103

fluor
    Klucznik

Tak, ten sam temat był w najnowszym Newsweeku. Kocie mruczenie ma przypominać ludziom częstotliwości noworodków i wzbudzać instynkt opiekuńczy.

Zuza
    Uczestnik

Od razu oszustwo! Zwykłe inteligentne przystosowanie!

Swoją drogą mnie koci płacz nigdy się nie kojarzył z dzieckiem, ba, nawet w drugą stronę - "koci" płacz u dziecia to oznaka poważnej choroby.

lszekg
    Uczestnik

Dziwne, bo zwykle jak mi kot na kolanach siada, to (nawet jak mruczy drodzy państwo) zrzucam zwierza.

fluor
    Klucznik

lszekg: niektórzy reagują tak na dzieci ;>

perekel
    Uczestnik

Witam! Cos niemrawo na pogaduszkach. Chyba wszyscy gdzies polecieli... warp 8, albo jakos tak... Troche glupio pisac tak samemu... 🙁

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,651 do 1,665 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram