Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,636 do 1,650 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

Ale Ty raczej nie spodziewasz się jakichś wyrazów zachwytu dla takiego Damar's Mazurek i chyba w ogóle nigdzie byś tego na serio nie opublikował. No bo po co? Gdybyś postarał się o dalsze zwrotki wplatając jakieś wydarzenia z kardasiej historii w treść hymnu to może. Autorzy zalinkowanego skeczku nawet o nic takiego się nie postarali. Nic nie dodali od siebie.

fluor
    Klucznik

Ależ nie stawiam tego za wzór literackiej cnoty, ot fajny pomysł mieli a samą rzecz wrzuciłem z przymrużeniem oka - bardziej przez pomysł niż jej wykonanie.

Bonifacius
    Uczestnik

Witajcie wszyscy 🙂

Dawno tu nie zaglądałem, ale dostało mi się coś co skłoniło mnie do podzielenia się tym z Wami 🙂

Niespodzianka 🙂

lszekg
    Uczestnik

Przemalować tylko i możemy fortunę zbijać ;>

Pitmistrz
    Uczestnik

Fotka definitywnie robi wrażenie.Ja chyba zrobię 2 Defianty bo mam 2 małe koty. 🙂

Lakme
    Uczestnik

Nawet nie wiem jak to nazwać...powaliło mnie 😆

Lo'Rel
    Uczestnik

Gdzie jest Animals ??? :P:P:P

I. Thorne
    Uczestnik

W piątek będzie chyba leciał film Trekkies na PolSacie. O 1.30 dają "Fani Star Treka na świcie". Tytuł dziwny, a tematyka pasuje do Trekkies. Chyba że coś pokiełbasili i puszczą jakąś pełnometrażówkę.Źródło - program tv, gazetowy 🙂

Pitmistrz
    Uczestnik

Co do prób z kotami.Zakończyły się nie powodzeniem oby dwa koty odmówiły współpracy desantując się na ogród.

Barusz
    Uczestnik

W piątek będzie chyba leciał film Trekkies na PolSacie. O 1.30 dają "Fani Star Treka na świcie". Tytuł dziwny, a tematyka pasuje do Trekkies. Chyba że coś pokiełbasili i puszczą jakąś pełnometrażówkę.

Źródło - program tv, gazetowy 🙂

Chyba dobrze zgadłeś, bo strona internetowa stacji podaje Rogera Nygarda jako rezysera, a to właśnie facet od Trekkies.

Co do prób z kotami.

Zakończyły się nie powodzeniem oby dwa koty odmówiły współpracy desantując się na ogród.

To takie kocie... 😉 W bieżącym Newsweek-Polska jest tekst o tym, że to koty udomowiły ludzi, nie na odwrót.

lszekg
    Uczestnik

O czytałem... ale w "Focusie". Był tam chyba ten sam cytat co ma w opisie Zuza. Były tam też informacje iż naukowcy do tej pory nie wiedzą jak kot mruczy. Fascinating

I. Thorne
    Uczestnik

W bieżącym Newsweek-Polska jest tekst o tym, że to koty udomowiły ludzi, nie na odwrót.

Udomowiły? A nie ukociły??? 😀

Lakme
    Uczestnik

1:30 - no kapitalna godzina w piątkowy wieczór :/

fluor
    Klucznik

Film na piątkową imprezę? 😉

Lakme
    Uczestnik

Film na piątkową imprezę? 😉

eeeeeeee................. ?? :huh:

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,636 do 1,650 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram