Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,621 do 1,635 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • biku1
    Uczestnik

- a po fanach Warsa akurat takiej kolekcji można się spodziewać.

To jak nazwiesz tego pana ---> Mieszkanie fana Star Treka.

Jak widać fani każdej produkcji filmowej potrafią być odjechani w swoich poczynaniach.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ten to już całkiem jest szalony, już kiedyś widziałem to mieszkanie. Fajnie to wygląda, ale jednak pokój starwarsowca jest przynajmniej funkcjonalny i nie tak klaustrofobiczny jak trekowca.

Jamjumetley
    Uczestnik

Obowiązkowa strona dla Twitterujących fanów Star Trek: Star Trek Tweets 🙂

Lakme
    Uczestnik

To jak nazwiesz tego pana ---> Mieszkanie fana Star Treka.

Łał...

fluor
    Klucznik

bardziej pasuje na świetnie wyposażone muzeum treka niż mieszkanie 🙂

Lakme
    Uczestnik

Już wiem jak go nazwać !!NASI GÓRĄ !! ;D

biku1
    Uczestnik

bardziej pasuje na świetnie wyposażone muzeum treka niż mieszkanie 🙂

Dokładnie z funkcjonalnością to nie ma nic wspólnego. Bardziej by się nadawało do jakiegoś parku rozrywki gdzie można by brać $ za oprowadzanie ludzi po tych pomieszczeniach.

A po pewnym czasie człowiek może dostać schizy jak za długo nie będzie wychodził z takiego domu i pomyśli ,że faktycznie jest na pokładzie Voya w jakimś innym kwadrancie. 😉

Już bardziej naturalne jest to mieszkanie ,choć myli wzrok dzięki tapecie ---> Pokój USS Enterprise

A tak na prawdę fajne i "normalne" to jest to pomieszczenie pod numerem 3 ---> Kina domowe. , a dokładnie to ---> Kino domowe dla Gwiezdnej Floty. , przegląd tej sali z różnych kątów ---> różne ujęcia.

W takim to można przynajmniej spotkać się ze znajomymi i zrobić niesamowity seans. 🙂 Tym bardziej, że z tego co napisali to obok jest serwer z kilkoma tysiącami filmów czyli wrzucamy wszystkie odcinki treka i jazda, do wyboru, do koloru oglądamy to co chcemy.

fluor
    Klucznik

Powstanie "Rejs 2" - już się boję...

fluor
    Klucznik

Uwaga, last minute - posiadam 2 zaproszenia na specjalny pokaz fragmentów "Avatara", który odbędzie się dziś o g.18 w Arkadii (Warszawa) - chętnie oddam w dobre ręce. Szczegóły pokazu na filmwebie.

Lakme
    Uczestnik

Taaa... ja bardzo chętnie o ile da sie to przenieść do Wrocławia 😉

fluor
    Klucznik

Niestety to promocja 🙂 ale zdążysz jeszcze przyjechać 😉

fluor
    Klucznik

Skecz o nadgorliwej moderacji bez żadnych podtekstów oczywiście 😉

Piotr
    Klucznik

E... skecz o moderacji powinien być romulańsko wredny, a ten jest zwyczajnie absurdalny. Nie moje poczucie humoru. 😉

Eviva
    Uczestnik

E... skecz o moderacji powinien być romulańsko wredny, a ten jest zwyczajnie absurdalny. Nie moje poczucie humoru. 😉

On nie jest ani wredny, ani absurdalny, tylko splagiatowany - a to jest to ciś, co mnie nie śmieszy absolutnie.

fluor
    Klucznik

Nie odniosłem wrażenia, by autorzy mieli zamiar plagiatować, być może tylko uznali, że coś jest zbyt popularne, by ktoś tego nie poznał. Równie dobrze plagiatem może być moje: "Jeszcze Kardasja nie zginęła kiedy my żyjemy..."

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,621 do 1,635 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram