Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,546 do 1,560 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Toreth
    Uczestnik

Aye, sir, wypełnione.

Lo'Rel
    Uczestnik

Potwierdzam, zrobione.

fluor
    Klucznik

Tak z zawodowej ciekawości... czy ktoś z Was nie blokuje reklam internetowych? 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

Ja nie blokuję, ale totalnie je olewam.

Barusz
    Uczestnik

Też tak mam ;)Ankietę wypełniłem i zaraz wyślę 😉 Zainteresowało mnie, że w 5. pytaniu "komunikowanie się ze znajomymi, rodziną" i "poczta elektroniczna", są rozdzielinie, domyślam się, że w tym pierwszym chodzi w takim razie o Facebook, naszą-klasę itd. W innych też nie wszystkie odpowiedzi były rozłączne. No i zazwyczaj w podobnych wypadkach obok pytania o wiek i płeć są także te o wykszcałcenie, dochody, w jak dużej miejscowości mieszkasz itd.

Eviva
    Uczestnik

Melduję wykonanie zadania.

zdarom
    Uczestnik

BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ I ZAPRASZAM KOLEJNYCH 🙂

No i zazwyczaj w podobnych wypadkach obok pytania o wiek i płeć są także te o wykszcałcenie, dochody, w jak dużej miejscowości mieszkasz itd.

Niestety mam limit pytań. Za więcej musiałbym zapłacić a nie ma potrzeby skoro to co jest promotor zatwierdził mi bez najmniejszego narzekania.

Romek 63
    Uczestnik

PTA prowadzi nabór na stanowisko Skarbnika i Sekretarza - może ktoś miałby ochotę 😉

http://www.kosmonauta.net/index.php?option...&Itemid=103

fluor
    Klucznik

Ciekawe co się stało z poprzednim 😉

Eviva
    Uczestnik

Ciekawe co się stało z poprzednim 😉

Oni chyba tez są tego ciekawi... 😆

Jamjumetley
    Uczestnik

Star Trek: The LOST Generation: YouTube. Parę fajnych momentów jest 😉

fluor
    Klucznik

Ludzie, którym nie podobało się ST XI nie powinni oglądać też Transformers 2 (ostrzegam 😉 ).

Eviva
    Uczestnik

Ludzie, którym nie podobało się ST XI nie powinni oglądać też Transformers 2 (ostrzegam 😉 ).

Ja tam nie mam zamiaru, ale nie z powodu ST XI, tylko temat mi nie odpowiada. Nigdy nie lubiłam robotów, wyjąwszy te z "Gwiezdnych Wojen".

fluor
    Klucznik

ST zawsze jakoś unikał sztucznej inteligencji, czy to chodzi o roboty czy inne formy jak na przykład hologramy. Rozumiem względy techniczne, ale pod względem funkcjonalności to GW są tu bardziej przekonujące - armia klonów lub też robotów to byłoby coś.

Toreth
    Uczestnik

Ja tam nie mam zamiaru, ale nie z powodu ST XI, tylko temat mi nie odpowiada. Nigdy nie lubiłam robotów, wyjąwszy te z "Gwiezdnych Wojen".

Ja też nie mam zamiaru. Całość robi na mnie wrażenie filmu na poziomie dla 12-latka, a ja już ciut starsza jestem. Z Supermanów tez już wyrosłam 🙄

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,546 do 1,560 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram