Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,516 do 1,530 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Krusty
    Uczestnik

Lepsza wersja Cool Guys Don't Look at Explosions - http://www.thrfeed.com/2009/05/explosions-...deo-awards.html

Kamil
    Uczestnik

Posty przeniesione z topicu o BSG.

Ja to sobie dziś zaczne oglądać wszystko od końca czyli od ostatniego odcinka poniewasz jestem przeziembiony i musze w domu siedzieć. 🙄

Eviva
    Uczestnik

Ja to sobie dziś zaczne oglądać wszystko od końca czyli od ostatniego odcinka poniewasz jestem przeziembiony i musze w domu siedzieć. 🙄

Coś nie tak - zaraziłam Cie przez internet? Jeśli tak, to przepraszam i życzę miłego oglądania.

Kamil
    Uczestnik

Coś nie tak - zaraziłam Cie przez internet? Jeśli tak, to przepraszam i życzę miłego oglądania.

Nie bo raz w roku musze sie rozłożyć heh 😆

Eviva
    Uczestnik

Nie bo raz w roku musze sie rozłożyć heh 😆

Czyli wyrabiasz normę z korzyścią dla wykształcenia w temacie SF. No dobra, można i tak 🙂

Barusz
    Uczestnik

Przypomina mi się, jak jako chyba jedenstolatek chorwałem na ciężkie przeżiębienie i leżałem tydzień w łóżku, z gorączką. Przeczytałem wtedy w kilka dni Mity Greków i Rzymian Wandy Markowskiej i działało na mnie potwornie, rysowałem ilustracje, ciągle o książce myślałem itd. Do dziś nie wiem, czy gdyby nie temperatura, to by na mnie podobnie zadziałało.

Ostatnio twórcy ankiet z IMDb mnie coraz bardziej intrygują, a ta dzisiejsza jest naprawdę godna zanotowania:Which of these movie titles best defines your life right now? The Agony and the Ecstacy All Quiet on the Western Front The Good, the Bad and the Ugly The Grass is Always Greener Over the Septic Tank How It Feels to Be Run Over Insomnia It's a Wonderful Life Life is Beautiful Life Stinks Life is Sweet My Life as a Dog Queen of the Damned Unemployed Co byście zaznaczyli? ;>

fluor
    Klucznik

Nie znam wszystkich, a celowałbym w Forest Gumpa 😉

Barusz
    Uczestnik

Nie znasz wszystkich filmów, ale tytuły znasz wszystkie (najpóźniej od momentu, gdy przestałeś czytać mój post ;>).Forest Gump to pewnie bedzie mieszanka piątego i ósmego od góry 😉

fluor
    Klucznik

OK, to Forest Gump łamany przez Żywot Briana (ostatnio). Idę spać, bo rano do pracy trzeba...

fluor
    Klucznik

Tak się kończą nocne rozmowy... półgodzinne spóźnienie 😛

Zuza
    Uczestnik

Nie znam filmu, ale jeden tytuł mi pasuje: "Insomnia"

Lo'Rel
    Uczestnik

Zdecydowanie "Insomnia", jestem ostatnio tak przemęczony, że zasypiam wszędzie i w każdej pozycji.

fluor
    Klucznik

Być może pamięć mnie zawodzi, ale wydaje mi się, że Insomnia to nie jest film o spaniu 😛

fluor
    Klucznik
    Zuza
    Uczestnik

Być może pamięć mnie zawodzi, ale wydaje mi się, że Insomnia to nie jest film o spaniu 😛

Mnie wystarczy jeśli jest o permanentnym niedospaniu - nie umiem odsypiać w dzień :/

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,516 do 1,530 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram