Forum Trek.pl Newsy Star Trek Pierwsze nagrania trailera "Star Trek"

Pierwsze nagrania trailera "Star Trek"

Wyświetlanie 10 wpisów - od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Warp_10
    Uczestnik

Zazwyczaj trailery są zlepkiem najlepszych scen filmu, więc z ostateczną oceną trzeba będzie poczekać.

SSSSSSEEEEEEEEETTTTTAAAAAAAIIIIII 😛

jak to sa najlepsze sceny to czekac nie trzeba... 😛

Jednak po obejrzeniu tego jestem dobrej myśli co do "odświeżenia" treka. Będzie to rzeczywiście zupełnie inny trek.

no ma to jakis potencjal

Trzy produkcje mi przychodzą na myśl po obejrzeniu tego; Entek, TMP i Nemesis...

Totalny Shit, Motionless i niepowazna fabula? 😛

zapowiada się dobry, trekowy soundtrack.

Raczej dosyc denny, co to w ogole za typ, ten Michael Giacchino?

Jak juz idziemy w styl lat '60 i w ogole to bym widzial takie genialne kawalki z gitara basowa jak w TOS: "The Paradise Syndrome"...

O właśnie, dokładnie moje odczucia po pierwszych kilkunastu sekundach trailera. Włączyłam i pierwsza myśl na widok pędzącego samochodu - "do licha, co to wszystko ma do treka?". Nie podoba mi się pomysł na robienie z Kirka zbuntowanego nastolatka, który potem zostanie kolejnym wybrańcem ratującym galaktykę.

o wlasnie 😉 ale moze jeszcze sie okazac, ze nie jest tak zle

Khada'r Verys
    Uczestnik

Moim zdaniem po tym trailerze kolejny raz ciężko powiedzieć czy ten trek odniesie sukces czy bedzie to porażka. Może aby wskrzesić star trek trzeba jakiejś innowacji, czegoś nowego, aby odniosło to zamierzone skutki i ktoś w końcu nakręcił następny serial, na który ja bardziej czekam niż film, ponieważ wole seriale, film dla mnie est za krótki. Niestety serialu to chyba raaczej się nie doczekamy !!! Z drugiej strony ta kilka nowości w treku mogą przynieść porażke, ale ja myśle, że trzeba troche odejść od podejścia ukazanego w w poprzenich trekach, TOS , TNG, ponieważ ludzie wtedy troche inaczej myśleli i mieli inne podejscie niż w dzisiejszych czasach.

Infango
    Uczestnik

no ale fabuła zapowiada się ciekawie bo myślałem że będzie coś innego, bo słyszałem że spok cofnie się w czasie bo w wyniku cegoś tam były zmiany w czasie i on będzie kierował młodymi

Lo'Rel
    Uczestnik

I tym banalnym bądź co bądź sposobem, Abrams wypełni i wytłumaczy jakieś tam luki i błędy fabularne - bo przecież linia czasu ulegnie zmianie.

Khada'r Verys
    Uczestnik

Ja uwielbiam wszystkie star treki seriale i filmy , choć bardziej seriale, ktore wniosły wiecej niż filmy, mam nadzieje, że w maju dołączy też do tego grona nowy trek, a jesli mieliby nakręcić serial to jaki byście woleli, w czasach kirka, czy dalsze losy po powrocie Voyagera i po Schinzonie ??

Zarathos
    Uczestnik

Kurcze, widzieliście dopiero parominutowy trailer i posłuchaliście wieści z "wielkiego" świata, a marudzicie na ten film jakbyście już dawno mieli premierę za sobą. Pomyslałby kto, że się Warsies zakradli na forum i brużdżą.

Lo'Rel
    Uczestnik

No właśnie... 🙂

Magnes
    Uczestnik

Muzyka to głównie War Begins z soundtracka z Dzieci Diuny, Brian Tyler. Soundtrack polecam, naprawdę wymiata.

Krusty
    Uczestnik

Muzyka to głównie War Begins z soundtracka z Dzieci Diuny, Brian Tyler. Soundtrack polecam, naprawdę wymiata.

A jest ktoś na tym forum kto tego nie wie.

zdarom
    Uczestnik

Te wszystkie efekty i smaczki ( Uhura machająca cyckami - cyt. Lo"Rel) to przecież mogą byś tylko takie chwilowe małe chwyty aby ściągnąć nowych fanów a ci starzy i tak prawdopodobnie pójdą do kin aby się przekonać co dokładnie zostało "zmajstrowane" tak więc nie ma co sie za bardzo pluć i trzeba czekać na premierę.

Wyświetlanie 10 wpisów - od 16 do 25 (z 25 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram