Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Glinn Jasad

PBF - Glinn Jasad

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 797 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Poczekałem chiwlę, po czym dałem znak oddziałowi, aby sprawdził pomieszczenie.

I. Thorne
    Uczestnik

W pomieszczeniu nie było nikogo.Nagle za waszymi plecami usłyszałeś głos rozkręcającego się gatlinga. Nie wszyscy zdążyli schowac się w wysadzonej kwaterze. Ostatniego żołnierza trafiło kilkanaście strzałów i był martwy nim padł na podłogę.- Cholera, jesli ma granaty to już po nas. - warknął jeden z żołnierzy.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Niewiele myśląc od razu dałem rozkaz obrzucenia rebelianta granatami.

I. Thorne
    Uczestnik

Porządnie zatrzęsło, gdy pobliski korytarz zmienić się w ognistą pułapkę.Dopiero po minucie automatyczne systemy gaśnicze zdusiły pożar.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Ostrożnie sprawdziliśmy co zostało z rebelianta.

I. Thorne
    Uczestnik

Rebeliantanie było, ale Klingon zauważył, że na podłodze leży częściowo stopiony szybkostrzelny karabin dezruptorowy. Przeciwnik stracił swą największą przewagę.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Odcięliśmy to pomieszczenie i wznowilśmy poszukiwania rebelianta.

I. Thorne
    Uczestnik

Nagle rozległ się jego głos.- Hej, Klingonie. Może zorganizujemy starodawny pojedyne rewolwerowców? Ty ja i ty. Na znak będziemy strzelać tylko z ręcznych dezruptorów. Jesteś na tyle odważny by podjąć rękawicę?

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Zdenerwowało mnie to, ale nie dałem się ponieść. Odpowiedziałem:-Zgodziłbym się, gdybyś nie był niehonorową rebeliancką świnią. Jak mi zapewnisz to, że mnie nie oszukasz?

I. Thorne
    Uczestnik

- Weźmiesz tylko trikorder i dezruptor. Ja zrobię to samo. Bez problemów wykryjemy kto oszukuje, szczególnie że wyłączę zagłuszarkę.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==-Dobrze.Wyszedłem przygotowany tak jak zaproponował to rebeliant.

I. Thorne
    Uczestnik

- Jednak są jacyś honorowi Klingoni na tym swiecie. - odparł rebeliant.Poszedłeś w kierunku głosu i po chwili trikorder wykrył odczyt człowieka. Miał przy sobie tylko ręczny dezruptor i trikorder.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Poruszłem się dalej za zasłonami, gotów do strzału.

I. Thorne
    Uczestnik

Odczyt wskazywał, że człowiek znajduje się na końcu koryatrza. Stał spokojnie i czekał.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Ustawiłem dezruptor na maksymalną moc i skierowałem się dalej w kierunku rebelianta, gotów do strzału. Zastanowiłem się czy mógłbym użyć trikodera, aby trochę przesunąć odczyt mojej osoby na trikoderze przeciwnika.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 797 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram