Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Glinn Jasad

PBF - Glinn Jasad

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 797 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Osobnicy przybliżali się coraz bardziej. Pierwszy, według trikorderów, był człowiekiem, druga Kardazjaninem.- Rusz się, rebeliancka świnio! - warknął niski głos. Już za chwilę obaj wyjdą za rogu.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Czekałem spokojnie. Wycelowałem broń i dałem znak moim żołnierzom, że mają strzelać bez rozkazu, ale przypomniałem im żeby ustawili broń na ogłuszenie.

I. Thorne
    Uczestnik

I przełączenie broni uratowało młodemu Klingonowi życie. Jeden z żołnierzy pośpieszył się i strzelił w niego. Gdy ten padł za rogu wyjrzała końcówka sześciolufowego, szybkostrzelnego karabinu dezruptorowego, używanego z zasady w pancerzach bojowych.- Żryjcie to, łyżki!!! - ogień z wielu luf zmusił was do ukrycia się.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Przygotowałem się do oddania strzału jak tylko rebeliant skoncentruje ogień na kimś innym.

I. Thorne
    Uczestnik

Nie było dane mu strzelić. Gdy wyczerpały się baterie w karabinie, rebeliant, mający na sobie egzoszkielet, schował się za rogiem. Po chwili usłyszał jego bieg i opetańczy śmiech.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==-Za nim- krzyknąłem i zacząłem razem z oddziałem gonić rebelianta.

I. Thorne
    Uczestnik

Oddział podbiegł do rogu, ale rebelianta już nie było. jego odczyt też zginął z trikordera.- Cholera, gnój włączył zagłuszanie.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Połączyłem się z inżynierami.=/=Odetnijcie pokład na którym jestem, szybko=/=

I. Thorne
    Uczestnik

- Pokład zablokowany. - reakcja maszynowni była szybka i sprawna.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==-Przeszukujemy pokład. Spokojnie, bez nerwów. - starałem się zmobilizować mój oddział.Zaczęliśmy dokładne przeszukiwania, odcinając przeszukane już pomieszczenia.

I. Thorne
    Uczestnik

- mam jakiś ślad. Bardzo niewyraźny. Na końcu korytarza. Kwatera po lewej.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==-Ostrożnie, to może być pułapka. -powiedziałem -Dałoby się udać, że jedna z naszych sygnatur przemieszcza się do drzwi? - zapytałem speca od techniki

I. Thorne
    Uczestnik

- Raczej nie, chyba że... Może najblizszy replikator zrobi jakąś zabawkę na kółkach. Podjedzie tam z jednym z komunikatorów.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==-Dobry pomysł. -powiedziałem i kiwnąłem głową żołnierzowi, żeby się tym zajął

I. Thorne
    Uczestnik

Trochę zabawy z replikatorem i pojawił się mały samochodzik.Ten dostał jeden z komunikatorów i powoli podjechał do drzwi. Te otworzyły się grzecznie i wyleciały w powietrze.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 797 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram