Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Glinn Jasad

PBF - Glinn Jasad

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 797 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==-Dacie radę je rozbroić? - zapytałem

I. Thorne
    Uczestnik

- Będzie trudno. Bomby sa pod nimi jak miny. Jeden ruch i po nas. Te w kontrolerze są o wiele prostsze.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==-A czy dałoby się otoczyć ciała odpowiednim polem siłowym, po czym zdetonować miny?-zapytałem po raz kolejny myśląć nad kolejnymi opcjami

I. Thorne
    Uczestnik

- Pewnie można, ale potrzeba porządnego generatora, by zatrzymać wybuch.- Uwaga, zbliża się ktoś. Sygnatura kardazjańska, ale nie wiadomo kto to jest naprawdę.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Szybko z drużyną schowaliśmy się za zasłony i czekaliśmy na nadejście "gościa".

I. Thorne
    Uczestnik

"Gościem" okazał się drugi rebeliant. W jednej ręce miał karabin, w drugiej antyczny imperialny komunikator. Podszedł ostrożnie do ciał mechaników.- Tu Joseph. Nikogo tu nie ma. Pułapki nieporuszone. Nie wiem co się stało z Jimmy'm. Może zasnął ze znudzenia? He he he...

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Zaczekałem aż rebeliant nie będzie stał nad ciałami i wtedy oddałem strzał.

I. Thorne
    Uczestnik

Rebeliant ze zdziwieniem spojrzał na dziurę w piersi i bez słowa zwalił się na ziemię.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Szybko podbiegłem do komunikatora, szepcząc po drodze do speca od techniki z drużyny:-Śledź sygnał.Starałem się jak najlepiej modulować głos rebelianta, dodając odpowiednie efekty dźwiękowe:-Przyjdź szybko.-dyszałem do komunikatora-Dostałem, ale udało mi się kilku z nich sprzątnąć. Potrzebuję twojej pomocy.

I. Thorne
    Uczestnik

- Nie tak się umawialiśmy. Każdy miał działać sam. Ale dobra, już idę. Uzbroję tylko ładunki. Będę za 5 minut.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Rozłączyłem się po czym zapytałem:-Wiesz skąd dochodziła transmisja?

I. Thorne
    Uczestnik

- Dwa pokłady wyżej, około 20 metrów na wprost i trochę w prawo. Tam znajduje się jedno z łącz EPS zasilających jeden z generatorów osłon.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==Zostawiłem dwóch żołnierzy w tym miejscu. Razem z resztą udałem się do źródła sygnału, szukając po drodze pułapek.

I. Thorne
    Uczestnik

Nie było czegoś takiego, choć natkneli się na ciało Kardazjanina, cywila w starszym wieku. Dostał w plecy, gdy próbował uciekać.Pokład wyżej trikorder wychwycił zbliżającego się Kardazjanina i człowieka.

Raider71
    Uczestnik

==Ja'Rod==-Ostrożnie, zająć pozycje. - rozkazałem żołenierzom, sam na wszelki wypadek uważałem również na tyły.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 797 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram