Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Star Trek: PBF PL PBF - Chorąży Anton Michaił Ziwlicki

PBF - Chorąży Anton Michaił Ziwlicki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 244 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Sekretarka zmierzyła cię sceptycznym spojrzeniem po czym powiedział - Przykro mi jest na spotkaniu może pan porozmawiać jego zastępcą - po tych słowach wskazała na jedne z drzwi i wstukała coś do komputera.

Anton Ziwlicki
    Uczestnik

- Och, szkoda ale z chęcią porozmawiam z zastępcą - dodaję z uśmiecham - co pani robi po południu?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Pracuje - odpowiedziała chłodnym tonem i zajęła się rozmową z koleżanką.Kiedy przeszedłeś przez drzwi znalazłeś się w małym lecz gustownie urządzonym gabinecie.Za biurkiem siedział człowiek w randze starszego bosmana.

Anton Ziwlicki
    Uczestnik

- Witam Bosmanie mogę usiąść?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Proszę siadać - powiedział wskazując wygodny fotel przed biurkiem - co pana do mnie sprowadza?

Anton Ziwlicki
    Uczestnik

Siadam i przybieram minę typu nie wyję stąd do puki czegoś nie dostane- Od czego by tu zacząć, może od 25 torped fotonowych, łózka chirurgicznego, promu klasy 9 oraz zestawu czujników IX klasy i jakiś tam 12 ton innego wyposażenia brakujących na moim statku.

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy wypaliłeś z listą bosman lekko się zdziwił ale powiedział - O jakim okręcie mowa?

Anton Ziwlicki
    Uczestnik

- O moim okręcie - podkreślam z naciskiem - USS Qui.

Pitmistrz
    Uczestnik

Po szybkim wprowadzeniu nazwy do komputera bosman powiedział - Czujniki ma pan już najlepsze jakie można zamontować, łóżko powinno już być na okręcie reszta sprzętu pojawi się w ciągu 12h ale co do torped i promu może być gorzej.Mam tutaj napisane że USS Qui to jednostka naukowa i torpedy nie są wam potrzebne, prom mogę panu dać ale typu 8 nic innego nie poradzę.

Anton Ziwlicki
    Uczestnik

-Bosmanie, skoro nie ma lepszego biorę 8-emkę ale torpedy muszę mieć , wie Pan po ostatniej wojnie piraci, przemytnicy i inne tałatajstwo zrobiło się strasznie odważne a GF powiedzmy sobie szczerze potrzebuje paru lat na regenerację, co powoduje że niestety każdy okręt zdatny do walki musi być do niej zdatny. Chyba Pan się orientuje że we wspomnianej wojnie uczestniczyły tez jednostki takie jak USS Qui i nie rzadko na pierwszej linii frontu!!. Potrzebuję tych torped a 25 sztuk to chyba nie jest duży problem bo pewnie Pan zauważy że w przypadku spotkania wrogich jednostek moje dwa banki fazerów nie wystarczą ale mam wyrzutnie tylko czym mam w nich strzelacz możne grochem??

Pitmistrz
    Uczestnik

- Doskonale pana rozumiem ale nie mogę zmienić rozkazów oficera wyższego stopniem musiał by pan porozmawiać z moim przełożonym, a prom już kazałem wysłać powinien się pojawić w ciągu 12h.

Anton Ziwlicki
    Uczestnik

- Dobrze Bosmanie czy może Pan zorganizować spotkanie z pana przełożonym?

Pitmistrz
    Uczestnik

- Teraz w żadnym wypadku jest u niego admirał Tomatki ale morze pan poczekać aż wyjdzie, nasze sekretarki są bardzo miłe i na pewno nie będzie się pan nudzi czekając.

Anton Ziwlicki
    Uczestnik

- Dobrze tak zrobię - to mówiąc wstaję, wyciągam do niego rękę - bardzo dziękuję za pomoc.Następnie wychodzę do sekretariatu i zwracam się do sekretarek.- Drogie panie czy mogę zaczekać w waszym miłym towarzystwie na powrót Szefa - dodaję z uśmiechem.

Pitmistrz
    Uczestnik

Sekretarki popatrzyły na ciebie bez większego entuzjazmu i zajęły się swoimi sprawami.25min później drugie drzwi się otworzyły a z nich wyszedł Bolianin, wspomniany wcześniej admirał przemaszerował przez pomieszczenie i wyszedł.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 244 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram