Forum › Trek.pl › Pathfinder › Pathfinder 2 (2004)
Nie mogłem się doczekać kiedy wrócę do domu z pracy i będę mógł późnym wieczorkiem poczytać i pooglądać kolejny, 2 już numer, Pathfinder'a. No i mimo tych literówek - o których pisze Fluor - których zresztą nie zauważyłem, wszystko jest OK! Mnie szczególnie interesują okręty - wszelakie, więc niewyobrażacie sobie mojej radości kiedy mogłem się cieszyc opisami tych romulańskich 😀 . W ogóle to uwielbiam zielony kolor - a ten numer był WYBITNIE ZIELONY 😀 😀 😀
Dziękuję za nr 2 proszę o jeszcze.
Zdobyliście moje serce
kiedy się ukaże następny numer? Mam nadzieję że dacie inną rasę tam niż romulanie plus może jakiś słownik. to by było coś.
WitamCiesze sie, ze nowym uzytkownikom podoba sie gazetka :>Kolejny numer powstaje i pewnie za jakis czas bedzie dostepny... tak, bedzie kolejna rasa, sami zobaczycie jaka :>
Z pewnością będzie inna rasa i inne tematy - w końcu pisanie 2 razy pod rząd o tym samym raczej nie ma większego sensu. ;> A co do samego numeru, jak napisał Vashar, jest on w produkcji, ukaże się i z pewnością nie będzie gorszy od poprzedniego.
Nie obraziłbym się gdyby ktoś dał słownik alfanumerycznego języka Borg 😉 A tak na serio nie może ktoś kiedy będzie 3 numer?? (I co w nim będzie?)
Pathfinder ma mniej więcej kwartalny cykl wydawniczy, co znaczy, że skoro ostatni numer pojawił się w listopadzie, kolejnego należy się spodziewać w lutym, o ile oczywiście jakiś kataklizm tego nie zmieni. 😉 A co do zawartości to niespodzianka i jej zdradzenie popsułoby część zabawy. 😛
Dzięki. O tym że ma kwartalny cykl wydawniczy sam zdołałem się zorientować, ale myślałem, że ostatni numer był w październiku, z czego by wynikało że trzeci numer się spóźnia. Jeszcze raz dzięki!!
Witam!Ja również pragnę wyrazić wyrazy szacunku dla wszystkich osób pomagających tworzyć "Pathfindera". Przedsięwzięcie bardzo trafne, a wykonanie w pełni profesjonalne! Z miłą chęcią częściej dołączałbym do kolekcji kolejne numery, nawet za opłatą 😉 Rozumiem jednak jak wiele pracy wymaga stworzenie kolejnego numeru, więc wydawanie kwartalne i tak dostarcza rozrywki na kilka ładnych wieczorów, zwłaszcza patrząc na objętość pisma. Wszystkim autorom oraz współpracującym przy zinie życzę dalszej owocnej współpracy i wielu kolejnych numerów!
Błagam dajcie jakąś wskazówkę co do zawartości pisma!!!Ja już spać po nocach nie mogę!!!!A tak swoją drogą czy jest już znana dokładna data premiery trzeciego numeru??????
no więc gdzie ten nowy numer patfinder, chyba się spóżnia.
To chyba fakt. Zresztą nie tylko użytkownicy są zaniepokojeni. Piszę artykuł do gazetki, tekst już dawno po korekcie i wysłaniu, luty się kończy, a Pathfindera nie ma.Proszę o podanie przybliżonego terminu wydania nowego numeru.
no więc gdzie ten nowy numer patfinder, chyba się spóżnia.
W produkcji. I nie spóźnia, bo nie ma żadnej daty do której musi się ukazać - jak będzie skończony, to wtedy się pojawi.
Na numer składają się teksty kilkunastu osób, nie każdy dysponuje morzem czasu i jest w stanie napisać czy opracować swój temat w kilka dni. Przypominam, że to wszystko jest robione przez autorów w czasie WOLNYM - od szkoły, pracy i codziennych obowiązków. A tego czasu nie mamy w większości zbyt wiele. Poza tekstami artykułów dochodzi jeszcze opracowanie grafiki, skład, korekty, etc. To też nie zrobi się samo i w jeden dzień. Numer jest już w większości opracowany i będzie opublikowany - niedługo. A konkretnej daty nie podamy, bo sami jej nie znamy. 😉
PS. Domko - jako jeden z autorów możesz męczyć pytaniami Naczelnego - na priv. 😉
WitamCzy Pathfinder bedzie w lutym? Powinien byc. Wszelkie znaki wskazuja, ze tak bedzie. Cieszcie sie, ze nie mam jeszcze zony i dzieci, wtedy gazetka bylaby raz na rok ;>Prace trwaja... przyznaje, ze dwoch artykulow mi brakuje a chcialbym dac czas ich autorom, zwlaszcza ze wzgledu na to, ze sesja panuje w pelni. Jak nie dostarcza na czas, to bedzie publiczny lincz ;> Poza tym, chcialbym by numer byl naprawde bardzo dobry, zarowno merytorycznie jak i technicznie, a to wymaga jednak czasu i ja osobiscie sie nie rozdwoje ;>Prosze tez o wyrozumialosc autorow wobec innych autorow, nie kazdy jest tak szybki... a teksty mam i one nie zgina na pewno, nie oglosze tez powstania serwisu D3 i nie uzyje ich bez zgody autorow ;>Tak wiec, Nr 3 bedzie, najszybciej jak to bedzie mozliwe. Prosze o cierpliwosc :>
PS. Domko - jako jeden z autorów możesz męczyć pytaniami Naczelnego - na priv. 😉
Wybrałem jednak drogę pytania publicznego, bo myślałem, że poznam wtedy dokładniejszy termin. Ale widzę, że nic z tego...
dopiero teraz znalazłem tą gazetkęniewiele jeszcze zdążyłem przeczytać,powiem jednak że zrobiliście to na wysokim poziomie- moje uznanie dla wszystkich twórców