Forum Fantastyka Gry oGame

oGame

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 141 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Senok
    Uczestnik

19-go o 16:00 rusza Uni46 na Ogame i może znajdą się chętni do stworzenia trekowego sojuszy w tej grze? Niezależnie od tego jaką trekową frakcję lubimy, byłby to jeden sojusz. Co Wy na to?

jak trekowy sojusz to i trekowe skiny:)

*http://digilander.libero.it/ansirial/TNG-LCARS-1280/

*http://digilander.libero.it/ArminVanBuuren/Ogame/Star Trek by RVD/

*http://digilander.libero.it/lukian_2006/ogame/borg/

3 skiny do ogame.

pierwszy taki sobie, drugi extra trzeci chyba nie mosze wyjasniac

linki oczywiscie bez* a *wpisalem bo fora maja problemy z tego typu linkami:)

Pitmistrz
    Uczestnik

Małe pytanie gra ktoś na uni 13?Jak już jesteśmy przy skinach do ogame ja używam tego.*http://digilander.libero.it/epicblue/EpicBlueXXI/

nie pomoge ci stary. gram na wyzej wspomnianym 46.a skin cool.

Kronos
    Uczestnik

Witam tak patrzę i widzę jak sojusz BSG na uni1 chyli się coraz bardziej ku upadkowi. Ostało się 12 graczy no i miejsce też mocno spadło ( chyba około 40 jest teraz ). Dwanaście koloni i dwunastu graczy fajnie brzmi ale jak tak dalej pójdzie to będzie licho. Mam pytanie ktoś z starej gwardii sojuszu w ogóle jeszcze gra ? Bo tak patrzyłem na nazwy graczy i nikogo nie rozpoznaję już ;(

Gosiek
    Uczestnik

Wydaje mi się, że ze starej ekipy to wszyscy już odpadli - ja oddałam swoje konto Portexowi jeszcze jesienią, ale z tego co wiem, on też już "wyleczył się" z ogame. Z reszty ekipy ircowej to ani Piotr ani T`R, Tom, Gwyn, Vashar czy fluor już nie grają i zdecydowanie nie planują powrotu, podobnie chyba jest z większością forumowiczów, którzy grali kiedyś w BSG. Co tu dużo ukrywać - gra, jeżeli chce się utrzymać w czołówce jest czasożerna, a niestety z każdym dniem robi coraz bardziej nudna - za moich czasów zmiany i nowości były rzadkie i poza łączeniem flot praktycznie nic nie zmieniały w samej rozgrywce. A to nie zachęcało do dalszej zabawy, podobnie zresztą jak stopień zabugowania ogame. 😉 Było, minęło... 😀

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

No coz stare dzieje 😉 Ja podchodzilem dwa razy do powrotu - raz na uni1 i na jakims nowym uniwersum. Po bodaj dwoch tygodniach zdalem sobie sprawe ze nie ma sensu sie meczyc ;> Poza tym teraz jakies udziwnienia w postaci zakupu surowcow przez sms istnieja a to juz przestaje byc gra dajaca rowne szanse 😉

Arille
    Uczestnik

Ostatecznie oddałam swoje konto wczoraj 🙂 z panelami GO też się pożegnałam z tydzień temu. Ale jakoś odczuwam brak klikania 😛

Gosiek
    Uczestnik

Arille - wiesz, to po jakimś czasie mija i da się wyleczyć. 😉 A klikać można zawsze w coś ciekawszego i bardziej zróżnicowanego. Ogame miało swój urok, ale ile można. 😀

Arille
    Uczestnik

Ja to już w kościach czuje że wrócę tam jako pomarańczowa menda tylko lapka kupie i łącze ^^ u mnie to jest nie uleczalne 😀

PorteX
    Uczestnik

Wydaje mi się, że ze starej ekipy to wszyscy już odpadli - ja oddałam swoje konto Portexowi jeszcze jesienią, ale z tego co wiem, on też już "wyleczył się" z ogame. Z reszty ekipy ircowej to ani Piotr ani T`R, Tom, Gwyn, Vashar czy fluor już nie grają i zdecydowanie nie planują powrotu, podobnie chyba jest z większością forumowiczów, którzy grali kiedyś w BSG. Co tu dużo ukrywać - gra, jeżeli chce się utrzymać w czołówce jest czasożerna, a niestety z każdym dniem robi coraz bardziej nudna - za moich czasów zmiany i nowości były rzadkie i poza łączeniem flot praktycznie nic nie zmieniały w samej rozgrywce. A to nie zachęcało do dalszej zabawy, podobnie zresztą jak stopień zabugowania ogame. 😉 Było, minęło... 😀

Tak też już oddałem konto i nie żałuje :> Gosiek na pocieszenie powiem że Twoje konto się jeszcze nie zmarnowało 😀 wygrałem na nim drużynowo Seek & destroy ( nie wiem czy pamietasz co to było) a indywidualnie zajełem 11 miejsce :> (flote podciągnełem do 30 miejsca i udało mi się wziąść udział na 2900% :>) konto dostała w miarę dobra osoba więc trochę powinno pożyć.

Stare konto Piotra nie miało tyle szczęscia flota została zezłomowana sam brałem w tym udział więc przynajmniej trochę pracy włożonej się zwróciło. A niestety sojusz po odejściu trzech z czterech najlepszych osób stracił prawie całą wartość bojową więc zaczął się rozpadać.

Arille, tak jak Gosiek mowiła poczekaj z miesiąc to Ci przejdzie, gra jest zbugowana jak diabli co rusz ludzi od chiterów wyzywają 😛 Szczególnie jak się za dobrze floty pilnuje 😛 no i najważniejsze dodanie jakiejś nowości raz na pół roku to stanowczo za mało. Ciepło się robi lepiej wyjść na dwór niż skanować okolice :>

OCampa
    Uczestnik

Szukamy nowych osób do sojuszu BORG na UNI 53. Zapraszamy wszystkich chętnych. Sojusz ma dopiero kilka dni, przyjmujemy od 0 pkt. Jesteśmy kolektywem, pomagamy sobie wzajemnie. Atmosfera luzu i koleżeństwa obowiązkowa. Pniemy się do góry kolektywnie. Oferujemy pomoc początkujacymAsymilujemy wszystkich jak leci !+++ We Are The Borg +++Pozdr. i zapraszam.PS. Kontakt w sprawie asymilacji : Wookie (TAG BORG) lub do mnie na PMPozdr. O'Campa

Galactica
    Uczestnik

Jak wygląda gra na Andromedzie? Próbowałem się zarejestrować, ale coś im nie pasowało, a niby wszystko było okej.

Pitmistrz
    Uczestnik

Na Andzi nie wiem ale na Draco ja gram i jest całkiem nieźle nowe pokolenie graczy nie ma zielonego pojęcia co robić w tej grze.

Galactica
    Uczestnik

Ja jestem na Andzi i jestem nowy. Udało mi się rarejestrować. O ile wiem Andzia to najnowsze Uniwersum tak?Dużo ludzi na Draco?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 141 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram