Forum Trek.pl Newsy Star Trek Nowi Spock i Uhura o ST XI

Nowi Spock i Uhura o ST XI

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 60 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Xalein
    Uczestnik

A co mi tam wpadne do wawy i pojdziemy razem 🙂

Eviva
    Uczestnik

A co mi tam wpadne do wawy i pojdziemy razem 🙂

Wow3, to najlepsza propozycja, jaką otrzymałam w tym roku!

Xalein
    Uczestnik

Wow3, to najlepsza propozycja, jaką otrzymałam w tym roku!

Znaczy sie randka? 😀

Eviva
    Uczestnik

Znaczy sie randka? 😀

Czuję się zaproszona 😎

Xalein
    Uczestnik

Czuję się zaproszona 😎

Wejdzie do kin to wpadne do wawy

Eviva
    Uczestnik

Wejdzie do kin to wpadne do wawy

Hehe... Trzymam za słowo.

Xalein
    Uczestnik

Hehe... Trzymam za słowo.

Honor przede wszystkim.

Z reszta mamy kilkuset swiadkow.

zdarom
    Uczestnik

Ja niczego nie poświadczę ;]

Xalein
    Uczestnik

Co nie zmienia faktu ze jest to slowo pisane.

Eviva
    Uczestnik

Co nie zmienia faktu ze jest to slowo pisane.

W słowo pisane wierzyć nie należy. Bardzo stare uzasadnienie tego twierdzenia mówi, że jak na płocie było napisane "d...", to jeden gość go poklepał i drzazga mu wlazła.

Jednak Xalein, sadząc po awatarze, jest zwolennikiem staromodnej uczciwości.

A wracając do tematu, miejmy nadzieje, ze ci, co się wypowiadają o nowym ST, również są jej zwolennikami i nie wpuszczają nas w również staromodne maliny.

fluor
    Klucznik

Eviva, nie ma mowy żebyś szła sama (chyba że będziesz chciała). Warszawscy trekerzy na pewno zorganizują jakieś wspólne wyjście 🙂 Xaleina też oczywiście zapraszamy, jeszcze chyba nie mieliśmy okazji się poznać.

Eviva
    Uczestnik

A to bardzo dobry pomysł, zorganizować jakieś wspólne wyjście. Zawsze byłoby ciekawiej. Moze i kanna by się do nas dołączyła. Znacznie przyjemniej ogląda się coś w towarzystwie niż samemu 🙄

Xalein
    Uczestnik

Xaleina też oczywiście zapraszamy, jeszcze chyba nie mieliśmy okazji się poznać.

Dziekuje za zaproszenie. Osobiscie nie znam ani jednego trekkera jeszcze.

Eviva
    Uczestnik

Xaleina też oczywiście zapraszamy, jeszcze chyba nie mieliśmy okazji się poznać.

Dziekuje za zaproszenie. Osobiscie nie znam ani jednego trekkera jeszcze.

No to doskonały moment, żeby sie poznać, jeszcze przed Treksferą, na której mam nadzieję, że będę, a i Wy też. Kluczem do posiadania znajomego jest bowiem zawarcie znajomości z osoba nieznajomą, jak to mądrze zauważyła Maria Czubaszek. Dlatego właśnie na wyspach Hula Gula nikt nikogo nie zna, bo tam ludzie nie zadają się z nieznajomymi.

Xalein
    Uczestnik

No to doskonały moment, żeby sie poznać, jeszcze przed Treksferą, na której mam nadzieję, że będę, a i Wy też. Kluczem do posiadania znajomego jest bowiem zawarcie znajomości z osoba nieznajomą, jak to mądrze zauważyła Maria Czubaszek. Dlatego właśnie na wyspach Hula Gula nikt nikogo nie zna, bo tam ludzie nie zadają się z nieznajomymi.

W sumie to dobra dewiza, chetnie poznam ludzi podobnych do mnie xD

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 60 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram