Forum Fantastyka Star Trek Nowe wdzianko T'Pol

Nowe wdzianko T'Pol

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 101 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Lo'Rel
    Uczestnik

Widać upodobali sobie literę X 🙂

Eviva
    Uczestnik

A skąd wiesz, że ona jest miła? :>

Wyjaśniłam, skąd - po prostu aktor niemiły z natury nie zagra przekonywująco sympatycznej postaci. Nagranie wydobywa "duszę" z człowieka i nie ma na to sposobu.

Cross
    Klucznik

po prostu aktor niemiły z natury nie zagra przekonywująco sympatycznej postaci.

Nie rozwalaj mnie, proszę ;D

Lo'Rel
    Uczestnik

Aktor jak jest dobry, to zagra wszystko i przekonująco. Pod warunkiem że jest dobry, charakter nie ma wiele wspólnego z warsztatem i talentem.

Cross
    Klucznik

No ale przecież to truizm. Aktorstwo to zawód i występujący może być skończonym s....synem, a jak jest utalentowany to nie ma dla niego roli, która byłaby wyzwaniem.

Eviva
    Uczestnik

Nie o0 to chodzi - rola może być najlepiej zagrana, ale jak ktoś jest podlecem, top będzie to widać i tak, bo pewnych rzeczy się nie ukryje. Zresztą nie rozumiem, czemu tak uparcie kwestionujesz sprawę? Nie podoba Ci się myśl, że aktorka grająca T'Pol jest sympatyczną osobą? dlaczego nie

Barusz
    Uczestnik

Gary Oldman musi być padalcem zjadającym na śniadanie niemowlaki... A Xander Berkeley pewnie więzi w piwnicy grupę harcerek...

Cross
    Klucznik

jak ktoś jest podlecem, top będzie to widać i tak, bo pewnych rzeczy się nie ukryje.

Albo jesteś bardzo młoda, albo bardzo naiwna.

Lo'Rel
    Uczestnik

Przecież jest masa aktorów którzy grali postacie lubiane i czarne charaktery, że wymienię choćby Patricka Stewarta (Star Trek i Teoria Spisku). Albo Tommy Lee Jones (Ścigany i Man In Black). Oczywiście prywatne upodobania to inna sprawa, bo możemy kogoś lubić albo nie. A co do to Jolene Blalock to możemy śmiało założyć, że jednak jest sympatyczna 🙂

Barusz
    Uczestnik

Oczywiście można powiedzieć, że to też jest wszystko zagrane, ale na podstawie wypadków, w których widzielismy "ją jako ją" - owszem, jest bardzo sympatyczna.

Link do Jolane jako Jolane 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

No i jest sympatyczna 🙂

Cross
    Klucznik

Gorzej, że trochę przygłupawa :wacko:

Anonimowy
    Gość

Nikt nie jest doskonały :>

Lo'Rel
    Uczestnik

Już myślałem, że to tylko mnie się tak wydaje. Ale ona faktycznie jest z lekka przygłupawa. ;>

Barusz
    Uczestnik

No, bez przesady, po prostu dostosowała się do konwencji programów, w których występowała i robiła to, czego mniej-więcej ich widzowie od niej oczekiwali.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 101 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram