Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Nooooo to mam dla was ciekawa propozycje.....

Nooooo to mam dla was ciekawa propozycje.....

Wyświetlanie 11 wpisów - od 46 do 56 (z 56 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Tom
    Uczestnik

Cos ciezko z tymi zdjeciami idzie... niby tyle osob deklarowalo, ze pokaze swoje twarze, a jednak zdjec jest malo... Jaki jest tego powod? 😉

Gosiek
    Uczestnik

Ano właśnie. Nawet sam ojciec-założyciel tego tematu się wyłamuje. 😛 Innych namówił, żeby się ujawnili a teraz pewnie siedzi i się śmieje. 😉

OmegaOne
    Uczestnik

Ekhem 😉 No wiesz co Gosiu uwazasz ze ze mnie jest taki wyrachowany romulak 😉

Gosiek
    Uczestnik

Ależ Omegu... Czemu od razu wyrachowany? 😛 Ale skryty to z pewnością. 😉

Coen
    Uczestnik

No zgodność w ankiecie jest bardzo ciekawa, i trudno zdecydowac co ludzie sadza o pomysle 🙂

OmegaOne
    Uczestnik

Widocznie wszyscy sa za a nawet przeciw albo i nawet po srodku 😉

fluor
    Klucznik

Dlatego proponuję wybranie piątej opcji, która nie zadowoli nikogo, ale wybór jej nie będzie powodował nadmiernego poczucia niesprawiedliwości w żadnej z głosujących grup (wszyscy zostaną na równi pokrzywdzeni zgodnie z konstytucyjną zasadą sprawiedliwości społecznej 🙂 ).

Gosiek
    Uczestnik

Fluor - to mi przypomina pewien rysunek Mleczki, na którym można zobaczyć, jak przewodniczący pewnemu zebraniu partyjnemu ważniak mówi: - Towarzysze! Żeby było sprawiedliwie damy wszystkim w d*** po równo! 😀 😛

fluor
    Klucznik

Co nie oznacza wcale, że to jest zły pomysł 😀

Piotr
    Klucznik

Topic zmienil lokalizacje, powody sa chyba oczywiste. 😉

fluor
    Klucznik

Trzeba było powiedzieć mi wprost, że za dużo gadam 😉

Wyświetlanie 11 wpisów - od 46 do 56 (z 56 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram